Moda
haljine sa Zlatnih Globusa 2024.

Najljepši lookovi s dodjele Zlatnih globusa 2024.: 15 haljina koje obaraju s nogu

  • Zlatni globusi započeli su ovogodišnju sezonu dodjela nagrada u stilu, s glamuroznim modnim odabirima slavnih zvijezda na crvenom tepihu
  • 81. dodjela Zlatnih globusa po redu u Beverly Hiltonu skupila je mnoštvo lookova s modnih pista, ali i onih arhivskih
  • Jennifer Aniston, Dua Lipa i Margot Robbie samo su neke od zvijezda koje su nas oduševile svojom pojavom na dodjeli

Sezona dodjele nagrada i službeno je počela sinoćnjom dodjelom Zlatnih globusa u Beverly Hiltonu u Los Angelesu, a 81. ceremonija Zlatnih globusa zasigurno je i najava glamuroznih modnih izdanja koja možemo očekivati od najvećih hollywoodskih zvijezda i na drugim crvenim tepisima.

Predivne kreacije slavnih modnih kuća poput Schiaparellija, Guccija i Prade osvanule su na brojnim glumicama koje su se pojavile na ovogodišnjim Zlatnim globusima, a mi smo izdvojile one najbolje!

Rosamund Pike

Iako je lik Rosamund Pike u filmu 'Saltburn', nosio nekoliko Valentino dizajna, glumica se za jučerašnji crveni tepih Zlatnih globusa ipak odlučila za look s potpisom Diora i to iz kolekcije za jesen/zimu 2019. Upečatljiv dodatak crnoj čipkastoj haljini bio je i ukras za glavu s čipkastim velom koji joj je djelomično prekrivao lice.

haljine sa Zlatnih Globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Rosamund Pike

Brie Larson 

Brie Larson bila je utjelovljenje bezvremenske elegancije u lavanda ljubičastoj Prada haljini u stilu 1950-ih, sa srcolikim izrezom. Haljina koja je dio kolekcije brenda za jesen 2023. bila je kombinirana i s Prada cipelama s visokim potpeticama.

haljine sa zlatnih globus 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Brie Larson

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez na dodjelu je stigla kao pratnja suprugu Benu Afflecku, no svakako je privikla pozornost svojom nježno ružičastom Nicole + Felicia Couture haljinom s voluminoznim ukrasnim rozetama kao rukavima te Maison Boucheron nakitom.

haljine za Zlatnih Globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Lopez

Florence Pugh

Florence Pugh još jednom je zasjala u prozirnoj haljini, koje su sad već njezin zaštitni znak, ovog puta u crvenoj boji i s potpisom Valentina te uz dijamantni Tiffany & Co. nakit.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Florence Pugh

Dua Lipa 

Dua Lipa za ovogodišnje Zlatne globuse odabrala je Schiaparelli haljinu, šivanu po mjeri, s istaknutim zlatnim kostima na crnom baršunu. Haljina je kombinirana s arhivskom choker ogrlicom iz 1962. iz kolekcije Tiffany & Co.

haljine za Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Dua Lipa

Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston odabrala je provjerenu formulu za crveni tepih, klasičnom crnom haljinom bez naramenica s Dolce & Gabbana potpisom, a pažnju je privukla i njena nova frizura, koja je sve podsjetila na njenu kultnu frizuru 'Rachel', nazvanu po njenom liku iz serije 'Prijatelji'.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Aniston

Julia Garner 

Prezenterica na dodjeli, Julia Garner zablistala je na crvenom tepihu u svjetlucavoj Gucci srebrnoj haljini prekrivenoj šljokicama s dubokim izrezom.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Julia Garner

Margot Robbie

Glumica je i za ovaj crveni tepih odabrala look u Barbie stilu, s Giorgio Armani Privé šljokičastom haljinom u jarko ružičastoj boji te uz dodatak lepršave boe i Lorraine Schwartz nakit.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Margot Robbie

Emma Stone

Dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu, za svoju ulogu u filmu 'Poor Things', Emma Stone crvenim tepihom Zlatnih globusa prošetala je u predivnoj Louis Vuitton haljini s našivenim šljokičastim cvjetnim motivom te dubokim V izrezom.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Emma Stone

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez jedan od najvećih trendova ove godine primijenila je u ovom blagdanskom outfitu Rubrika Moda Moda

Natalie Portman 

Natalie Portman također je nosila šljokičasto izdanje, no iz kolekcije Dior Haute Couture, s motivom izvezenog mikro cvijeća i drugih detalja, koje je za Dior u kolekciji za jesen 2012. dizajnirao Raf Simmons.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Natalie Portman

Greta Lee 

Look Grete Lee u nježnoj kremastoj boji bio je jedan od najzamjećenijih na dodjeli, a haljina brenda Loewe na stražnjoj je strani imala i zanimljiv detalj čvora na otvorenim leđima.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Greta Lee

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen odabrala je Vivienne Westwood Couture haljinu s korzetom, a haljini u svijetloj nijansi dodala je Reza nakit te crveni ruž na usnama.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Elizabeth Olsen

Carey Mulligan 

Crna haljina Carey Mulligan, koju potpisuje Schiaparelli, arhivski je look brenda iz 1949., kojim je bila inspirirana i nedavna 'lobster' haljina iz couture showa brenda.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Carey Mulligan

Taylor Swift 

Taylor Swift doslovno je zablistala na ovogodišnjim Zlatnim globusima u zelenoj svjetlucavoj Gucci haljini te De Beers dijamantnim nakitom!

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Taylor Swift

Angela Bassett

Prošlogodišnja dobitnica Zlatnog globusa, Angela Bassett na crvenom tepihu pojavila se u glamuroznoj Dolce & Gabbana haljini od crnog baršuna, a look je upotpunila crvenim visećim naušnicama.

haljine sa Zlatnih globusa 2024. | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Angela Bassett

Možda vas zanima Adele, Salma Hayek, Courtney Cox... 8 zvijezda koje tvrde da su živjele u kući s duhom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia

Komentari 0