Moda

Reese Witherspoon nosi savršenu zimsku malu crnu haljinu, pronašli smo slične

  • Mala crna haljina jedan je od must have komada u svim sezonama, a posebno se dobro uklapa u zimsko razdoblje
  • Chic model nedavno je nosila i Reese Witherspoon, u mini verziji s povišenim ovratnikom
  • Haljini s Fendi potpisom pronašle smo nekoliko sličnih alternativa

Mala crna haljina nije nikakva modna novost, no uvijek je osvježavajuće vidjeti ju stiliziranu na novi način ili u modelu koji izgleda posebno sofisticirano. Upravo je takvu haljinu na modnoj reviji Fendi Haute Couture za proljeće/ljeto 2024. nosila Reese Witherspoon s detaljima koji su savršeni dodaci na ovakvom modelu haljine za zimu.

Reese Witherspoon | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage Foto: Pixsell/Bestimage, Reese Witherspoon

Klasičan komad koji izgleda chic u svakoj prilici, Reese je odabrala u modelu s povišenim ovratnikom i dugim rukavima te siluetom koja prati liniju tijela, naglašava struk, a zatim se širi u voluminoznu kratku suknju koja je duža na stražnjem dijelu. Fendi crna vunena mini haljina s blago povišenim ovratnikom i gumbom na kragni na stražnjem dijelu ima lepršaviji kroj već od leđa koji se onda blago širi prema rubu.

Reese Witherspoon | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Reese Witherspoon

Možda vas zanima Kakva majka, takva kći... Kate Moss i Lila su bile poput blizanki na Diorovoj reviji na Pariškom tjednu mode Rubrika Life&style Life&style

Na fendi.com cijena joj je 2300 eura, a Reese ju je kombinirala s Fendi O'Lock crnim sunčanim naočalama, Peekaboo Isseu Petite torbicom u narančastoj nijansi, crnim kožnim štiklama sa zlatnom potpeticom koja oponaša slovo F te zlatnim Tabayer nakitom.

Styling kakav je nosila Reese te elegantan i svestran model njene Fendi male crne haljine potaknuo nas je da zavirimo i u ponude drugih brendova kad je riječ o mini crnim haljinama visokih ovratnika i dugih rukava. Naišle smo na slične opcije koje će odlično funkcionirati i u kombinaciji s visokim čizmama, ravnim mokasinkama, ali i u chic lookovima s cipelama s visokim potpeticama i torbicom u vibrantnoj nijansi, baš kako je bio stiliziran model koji je nosila Reese!

U nastavku smo izdvojile osam modela crnih mini haljina s visokim ovratnikom slične siluete poput one koju je nosila Reese!

mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: Answear Answear Foto: Answear, Pinko haljina (sad 189,90 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: Answear Answear Foto: Answear, Calvin Klein Jeans mini haljina (119,90 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, Scuba haljina s udjelom modala (sad 75,99 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina A kroja (49,99 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Guess mini haljina (sad 69,95 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Only Petite haljina s visokim ovratnikom (39,68 eura) mala crna haljina s visokim ovratnikom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, YAS haljina s čipkom (sad 75,45 eura)

bijele haljine Možda vas zanima Novi trendovi nastavljaju pristizati - pa se tipično ljetne haljine sele u zimu Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0