Moda

Olivia Palermo pokazala nekoliko stajliš načina kako nositi svileni šal kao masku za lice

  • Obavezno nošenje maske neke modne ikone odvele su na novu razinu
  • Oliva Palermo poslužila se tako prekrasnom kolekcijom šalova kako bi pokazala odgovornost
  • Njezine odvažne i usklađene kombinacije pravo su osvježenje, ali i odličan izvor inspiracije

Olivia Palermo isprofilirala se u jednu od najuspješnijih modnih blogerica zahvaljujući svom odvažnom stilu i činjenici da s lakoćom isfura ono što se mnoge ne bi usudile odjenuti. Ova lijepa Amerikanka prepoznatljivog stila ne boji se poigrati modom pa ne čudi stoga što je nošenje maske kako bi se zaštitila od širenja koronavirusa personalizirala i pretvorila u pravi modnu poslasticu. Na ulicama New Yorka, ova 34-godišnjakinja primijećena je sa svilenim šalovima preko usta koje je uspješno iskombinirala s ostatkom outfita i tako jednoj običnoj maski dala sasvim drugu dimenziju. Odlična ideja, zar ne?

Možda vas zanima Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile Rubrika Life&style Life&style

 

Ljubiteljica šalova tako je ovaj tjednan oduševila eklektičnim i odvažnim izdanjem u kojem je nosila plavu majicu sa zanimljivim geometrijskim uzorkom na kobalt suknju. Kombinaciju je podigla parom srebrno-bijelih tenisica i crno-bijelom torbicom geometrijskog uzorka. No, neobično i usklađeno izdanje bilo je pravi mamac za poglede uz bijelu svilenu maramu s crnim prugama koju je nosila u funkciji maske. Sjajnim poigravanjem s geometrijskim likovima, Olivia je tako pokazala odgovornost. 

U društvu svoga psića Olivia je u Velikoj Jabuci prošetala još jedno sjajno ‘karantensko modno izdanje’. Omiljene srebrno-bijele tenisice ovaj put isfurala je uz haljinu sa zanimljivim uzorkom, svileni šal preko usta i sunčane naočale koje su svojim tonovima komplementirali kombinaciji. Styling bez greške, američka influencerica zaokružila je bež torbom

Dok svojom odgovornošću pridonosi sprječavanju širenja koronavirusa, Olivia još od travnja inspirira kombinacijama

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dala nam je i savršenu ideju kako možemo podignuti svoje bijele ljetne kombinacije

Možda vas zanima Znoj i bakterije ispod maske mogu uništiti tvoju kožu, pogledaj kako ćeš to spriječiti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Modna ikona od početka pandemije za svojih više od šest milijuna Instagram pratitelja imala je jasnu poruku.  

Sigurnost je važna, ali neka bude moderna. Pronalazim kreativne načine kako se zaštiti u svojim svakodnevnim šetnjama sa psom. Budite kreativni i u svojem ormaru potražite vlastitu masku, a profesionalne maske mogu nositi zdravstveni radnici’’, napisala je Olivia po izbijanju epidemije na proljeće. 

Photo: Instagram@oljaeinfalt

Komentari 0