Moda

Novi model havajanasica: šarene natikače mogle bi ovo ljeto zasjeniti čak i japanke

U posljednjih nekoliko godina, natikače su postale važan modni komad - nekad jednostavna ljetna obuća za plažu, danas su stilski statement i omiljeni modni komad mnogih. Njihova praktičnost i udobnost, raznolikost boja i dizajna čine ih idealnim izborom, ne samo za plažu. Funkcioniraju i za opuštenije šetnje gradom, u casual i sportskim outfitima, a u vještim kombinacijama mogu proći čak i u svečanijim prigodama. Ako je suditi po trendovima sa svjetskih Tjedana mode gdje su i elegantne kombinacije bile spojene s bezvremenskim havajanasicama koje su se na velika vrata vratile na scenu, i 2023. će biti u znaku udobnih i odvažnih Havaianas komada.

 | Autor: Havaianas Havaianas Foto: Havaianas

Bilo da odabereš klasične jednobojne natikače ili smionije modele s uzorcima i detaljima, ove upečatljive natikače će dobro upotpuniti outfit. Ovogodišnja Havaianas kolekcija donosi potpuno novu interpretaciju Slide natikača, popularnim modelima Slide Classic i Slide Brasil iz prošlogodišnje kolekcije, pridružio se novi model, Slide Stradi. 

 | Autor: Havaianas Havaianas

Slide Stradi donosi svježu perspektivu s četiri horizontalne trake za maksimalnu stabilnost i udobnost, te dolazi u 7 trendi boja – od žarkih crvenih i plavih, do neutralnih crnih i bež tonova i idealan su spoj modnih natikača i Havaianasovog DNK-a. Ove havajanasice su iznimno udobne, svestrane i prilagodljive svakom godišnjem dobu pa ih možemo nositi na plaži ili u teretani, kod kuće ili na gradskim ulicama. Oni modno hrabriji kombinirat će ih s cool čarapama, posebno kada temperature padnu.

 | Autor: Havaianas Havaianas Foto: Havaianas

Osim Stradi modela, novost je i što dobro nam poznate Slide Classic i Slide Brasil dolaze u novim bojama. A ostale zanimljivosti iz kolekcije uključiju Slide Classic Metalic – za hrabre, Slide Print – za zabavne, i Slide Logomania – za one koji žele izraziti svoju ljubav prema Havaianas obući. 

Možda vas zanima Borovo ima svoju verziju superpopularnih Oran natikača po smiješno niskoj cijeni Rubrika Moda Moda

 | Autor: Havaianas Havaianas Foto: Havaianas

cloud sandale Možda vas zanima Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo Rubrika Moda Moda
Photo: Havaianas

Komentari 0