Moda
cloud sandale

Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo

  • Sandale u obliku oblaka savršene su cipele za tople ljetne dane
  • Udobna debela platforma i efektan remen omogućavaju dugo bezbrižno nošenje
  • Dodatna prednost je što su napravljene od gume i time nosive od plaže do izlazaka

Sandale natikače koje su inspirirane sada već kultnim Yeezy Slides modelima ne izlaze iz trenda. S debelim potplatom i općenito zdepastim dizajnom, ležerne su i prikladne za gotovo svaki svakodnevni outfit ili kao kontrastni element večernjeg chic outfita. Od milja nazvane cloud sandale jer svojim oblikom podsjećaju upravo na oblake, sada fokus imaju na udobnosti nošenja.

maksi haljine Možda vas zanima Maksi haljine za maksimalan stil! Četiri načina kako nositi najpopularnije haljine ljeta Rubrika Moda Moda

cloud sandale | Autor: Instagram@bademodenbadfuessing Instagram@bademodenbadfuessing

cloud sandale | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Referesh (168,00 kn), Ugg (450,00 kn), Mohito (89,90 kn), Tommy Jeans (468,00 kn)

A upravo je udobnost najvažnija karakteristika i vjerojatno razlog zašto su ove sandale trenutno toliko popularne. Klasične natikače, koje znaju malo nažuljati ili skliznuti i prikladne su samo za plažu, dok cloud sandale u trenu postaju obuća za svaku prigodu! S obzirom na to da su izrađene od mekane gume ili silikona, nema ispadanja, a ujedno su i vodootporne pa su sjajan odabir za odlazak na plažu, a navečer poprimaju ulogu party cipela.

cloud sandale | Autor: Instagram@g_sqrd Instagram@g_sqrd

cloud sandale | Autor: Instagram@tatcha Instagram@tatcha

Debeli potplat cipele posebno je mekan i podstavljen te stoga gotovo prenosi štih tenisica kada se nosi. Osim toga, remeni, ovisno o modelu na ristu, na peti ili između prstiju kao kod japanki, također su dizajnirani da sandale budu što udobnije.

cloud sandale | Autor: Instagram@bademodenbadfuessing Instagram@bademodenbadfuessing

cloud sandale | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Outhorn (71,00 kn), Buffalo (362,00 kn), Mohito (99,00 kn), Cropp (29,90 kn)

Ovisno o dizajnu modernih sandala, naravno postoje različite moguće kombinacije kako ćeš ih kombinirati i nositi. Općenito gledano, cloud sandale su univerzalne i zaokružuju gotovo svaki outfit na moderan način. Izgledaju nevjerojatno cool uz široke traperice ravnog kroja, dok u kombinaciji s dugom suknjom ili kratkom lepršavom ljetnom haljinom, cloud sandale daju outfitu više dubine i teksture. A najbolji dio? Jednako efektno izgledaju i samo uz badić!

cloud sandale | Autor: Instagram@skindiscover Instagram@skindiscover kroasan torbe Možda vas zanima Slatke gotovo kao istoimeno pecivo! Kroasan torbice i dalje su najtraženije Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@chrissyteigen

Komentari 0