Moda

Borovo ima svoju verziju superpopularnih Oran natikača po smiješno niskoj cijeni

  • Hermèsove ravne natikače Oran su ultrapopularna ljetna obuća koja se vraća i ove sezone
  • Stoga ne čudi da i high street brendovi imaju svoje inačice ovih sandala, no nas je još više razveselila verzija koju nudi Borovo
  • Naša tvornica se odlučila za dvije boje, roza i plavu, natikače su od prave kože, a jednako kao ta činjenica sviđa nam se i njihova prihvatljiva cijena
  • Pročitaj također: Zavirili smo u Borovo i otkrili divne bež i crne mokasinke, od prave kože i po odličnoj cijeni

Oran ravne natikače francuskog brenda Hermès vrlo vjerojatno su jedan od kultnih komada kad govorimo o obući. Iako postoje puno duže, prošlog ljeta žene kao da su masovno poludjele za njima. Iskakale su s brojnih Instagram profila, predivne u svojoj jednostavnosti i vrhunski nosive - gotovo da nema kombinacije u koju se ne mogu uklopiti.

A nekoliko "dobrih ljeta" rezultiralo je da se oranice pojave u brojnim inačicama, da ne kažemo kopijama drugih, kako jednako skupih, tako i daleko jeftinijih brendova. Zaštitni znak ovog bestsellera su remenčići u obliku slova "H " preko rista, a popularni klasik, na primjer, usko prate i sandale Saint Laurenta 'Tribute' s remenčićima koji se međusobno spajaju.

Naravno, za udobne natikače ne treba izdvojiti ogromnu količinu novca jer su trend prihvatile i trgovine poput H&M-a, Zare i Manga čije ravne natikače nemaju prepoznatljivi "H", ali su napravljene na istu foru i jednako šarmantne. No, nas su još više razveselila dva slična para domaće proizvodnje, točnije iz slavonskog Borova. Riječ je o BQueen kožnim natikačama. Koje su izrađene od prave kože i još k tome ručne izrade!

 | Autor: Borovo Borovo

Možda vas zanima Hermès Oran natikače najpoželjnija su obuća u toplim mjesecima, pronašli smo slične povoljnije modele Rubrika Moda Moda

Naša tvornica obuće odlučila se za dvije boje, intenzivno ružičastu i tamniju nijansu plave (Oran dolaže u čak 22 boje, od klasičnih crnih i smeđih do žarkih boja poput žute i narančaste). Obje boje iz Borova su dobar izbor - roza je apsolutni hit, a plava kao vječna morska boja uvijek funkcionira u ljetnim kombinacijama. 

 | Autor: Borovo Borovo

Naravno, razliku u cijeni ne treba ni spominjati, a ona domaćih sandala, ne samo u usporedbi s poznatim svjetskim modnim brendom, nam se čini i nevjerojatno niskom. Dok Hermès svoje Oran prodaje za 930 eura, ove zgodne natikače Borovo cijeni samo 37,03 eura. 

 | Autor: Borovo Borovo

Photo: Instagram@selvaggia.may
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Duba

    Da su boje usklađene, bile bi čist ok, ali ovako-roza i smeđa, plava i smeđa!