Moda
Robert Sever

Nova kolekcija Roberta Severa 1/22. savršena je za dane pred nama! Pronađi svoj omiljeni komad!

  • Poznati hrvatski modni brend Robert Sever ima novu pret-a-porter kolekciju
  • Nova kolekcija nastavlja s praćenjem ideje održive odjeće i sastavljena je od profinjenih, ženstvenih i chic odjevnih komada
  • Fotografije nove kolekcije i ovog su puta rad samog dizajnera

Za početak godine i kao uvod u novu modnu sezonu, poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju naziva 1/22. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look.

Robert Sever | Autor: PR/Robert Sever PR/Robert Sever

Kampanja nove kolekcije  snimana je u plesnoj dvorani kultnog Ansambla Lado te je elegantnih i visoko estetiziranih vizuala. Ovom kolekcijom brend nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.  

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća  stvorena je u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za dane koje su pred nama– prije svega od svakodnevne odjeće za posao i dnevnih potreba. 

Robert Sever | Autor: PR/Robert Sever PR/Robert Sever

Ovom kolekcijom brend ulazi u svoju 21. godinu postojanja te samim time donosi i nekoliko noviteta u samom načinu prezentacije novih radova.

Nova kolekcija Roberts Severa Možda vas zanima Nova kolekcija Roberta Severa osvaja na prvi pogled. Saznaj zašto je tako posebna Rubrika Moda Moda

“Ove sezone radili smo na interpretacijama klasične košulje, sakoa i hlača, kao i jakni  fokusirani na ideju da je svaki artikl lako izdvojiti separativno i da se može lagano ukomponirati u već postojeće stvari u nečijoj garderobi.

Svaki dio pomno je osmišljenih i realiziranih detalja koji definiraju stil RS estetike, ne prateći trend već nastojeći izraditi odjeću koja je održiva i nema rok trajanja kroz neku zadanu sezonu.

Robert Sever | Autor: PR/Robert Sever PR/Robert Sever

Paleta boja je vrlo svedena, klasična i praktična, fokusirana na crnu i bijelu, koja se provlači kroz bazu koja je izrađena od crnog kepera, dok fluidnije modele stvaramo od chiffona sa ženstvenim motivom flore koja se kao light motiv proteže kroz cijelu stilsku priču”, ispričao je o samoj kolekciji dizajner Robert Sever.

Robert Sever | Autor: PR/Robert Sever PR/Robert Sever

Vizuali nove priče snimljeni su u plesnoj dvorani Ansambla Lado, što je dalo posebnu energiju novim fotografijama koje je i ovog puta snimio sam dizajner. Ovom kolekcijom brend nastavlja svoju ideju stvaranja manjih serija, kao i unikatnih posebnih modela, kako bi svojim radom podržali ideju održive odjeće te proizvodili kvalitetne artikle koji su zauvijek dio nečije garderobe.

Robert Sever | Autor: PR/Robert Sever PR/Robert Sever

Samim time mijenjaju ideju sezonskog prikazivanja kolekcija te stavljaju fokus na individualni pristup kao i tempo predstavljanja.
“Kod osmišljanja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica, stvarnih žena koje nose našu odjeću kao dio svog vizualnog izražaja - naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije", rekao je dizajner.

Fokus je uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna kroz dan.

Možda vas zanima Veliki šal može popraviti ili pokvariti stajling. Kako ga nose Hrvatice? Rubrika Moda Moda
Photo: PR/Robert Sever

Komentari 0