Moda
Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka 1/10 Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka

Domaći modni brend predstavio originalnu i chic kolekciju ruksaka

Nakon nove kolekcije Childhood, nastale u suradnji s najvećim umjetnicima na prostoru hrvatske - djecom, domaći brand MIKO  predstavio je novu verziju prepoznatljivih ruksaka na gumbe no ovoga puta, osim sa bojama, poigrali su se i sa kariranim i pepita uzorkom.

Kolekcija Childhood, prva je kolekcija u kojoj smo se odlučili odmaknuti od motiva Šokice i Šokca koji su vjerno krasili svaki model torbe nastao iza našeg branda. Smatramo da su umjetnički radovi djece iskreni i najčišće prikazuju emociju. Svaka torba je personalizirana. Preko naše web stranice MIKO fashion nam pošaljete crtež djeteta koje je zauzelo najveći dio Vašeg srca i mi ćemo ga staviti na torbu! Odlično, zar ne? Motivi crteža i Šokice lako se mijenjaju budući da su za torbu pričvršćeni čičkom.

 | Autor: Dario Gilja Dario Gilja

Kolekcija se toliko svidjela publici da smo osim crne i bijele boje, u ponudu stavili i popularnu karamel.

Nakon Childhood kolekcije, osjetile smo potrebu vratiti se “sebi“ , na sami početak našeg stvaranja. Buttons ruksaci na točkice/gumbe među prvim su modelima torbi koje su ostvarile veliku popularnost među MIKOljupcima. Jednostavan oblik, praktičnost, mogućnost nošenja na više načina, dinamika igre materijala i oblika, a i velik izbor boja gumbića, osvojile su publiku. Ovoga puta, u duhu zime i blagdana – gumbi su poprimili ruho kariranog i pepita uzorka, a Šokicu i Šokca zadržali smo kao prisutan, ali ne i dominantan motiv.

 | Autor: Dario Gilja Dario Gilja

Zbog razigranih uzoraka, ruksaci su savršen poklon za “pod bor“, a trenutno imamo i posebnu ponudu gdje se sestre, prijateljice, majke, kćeri, mogu udružiti i kupiti 2 torbe, dok treću dobivaju u pola cijene

Ponuda i cijene proizvoda mogu se pronaći na web stranici www.mikofashion.hr, a MIKO Fashion možete pratiti i na Facebooku te Instagramu.

O ovom vinkovačkom modnom brendu možete čitati i ovdje.

Photo: Dario Gilja