Moda
Nova kolekcija Roberts Severa

Nova kolekcija Roberta Severa osvaja na prvi pogled. Saznaj zašto je tako posebna

  • Poznati hrvatski dizajner Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju koja nosi naziv 'ZOJA'
  • Sastavljena je od 20 odjevnih kombinacija koje su kompletirane nakitom i modnim detaljima
  •  Fokus je stavljen na vrlo nosive komade garderobe koji su lako primjenjivi za dnevne situacije

 U trećoj proljetnoj kolekciji pod imenom 'ZOJA' poznati hrvatski dizajner Robert Sever donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape.

Ovu  pret-a-porter kolekciju čini 20 odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Kroz vizuale novog LookBooka brand nastavlja svoju autentičnu stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Nova kolekcija Roberts Severa | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Nova kolekcija Roberts Severa

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Nova kolekcija Roberts Severa

Ulična moda: nose se blejzeri jarkih boja Možda vas zanima Nose se različiti modeli sakoa, ali bitno je da je boja upečatljiva! Dokazale prolaznice Rubrika Moda Moda

 “U ovoj, trećoj proljetnoj kolekciji fokus nam je bio prije svega na bijeloj bolji kao osnovnom motivu, uz koju smo dodali diskretne detalje u bež i roskastim tovovima. Sama inspiracija je priroda, cvijeće poput ljiljana, božura, kala i jorgovana, nježni i ženstveni oblici koji su nas potaknuli na stvaranje ove kolekcije", istaknuo je Sever dodajući sljedeće:

"Uvijek sam presretan kada je proljeće u punom cvatu, jer me cvijeće osobno podsjeća na ljepotu prirode, i uvijek me veže za žene koja su  moja vječna inspiracija. Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica i žena općenito, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije".

Nova kolekcija Roberts Severa | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Nova kolekcija Roberts Severa

Nova kolekcija Roberts Severa | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Nova kolekcija Roberts Severa

Ulična moda Možda vas zanima Obična roza košulja može totalno podići tvoj stajling. Pogledaj na primjerima ovih prolaznica Rubrika Moda Moda

Fokus je, kao i uvijek, stavljen na vrlo nosive komade garderobe koji su lako primjenjivi za dnevne situacije. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade izvrstan je prijedlog za tople proljetne dane koje su pred nama.

"Bijela boja odlična je za dnevne kombinacije i funkcionira u svim prilikama - od poslovnih do opuštenih, privatnih trenutaka. Upravo smo zato kao kontrast bjelini odlučili snimiti fotografije LookBooka u prirodi, u noćnim satima ispred tek procvalih cvjetova bazge. Ove fotografije uvod su i  u nastavnu kreativnu priču ove obljetničke godine za RS brand te ćemo ju nastaviti u nadolazećoj Resort kolekciji", istaknuo je Sever. Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu koji se u Zagrebu nalazi na adresi Vlaška 78.

Photo: Pr/Foodballerka

Komentari 0