Moda
NO/FAITH STUDIOS  traperice

NO/FAITH STUDIOS, njemački brend o čijim otkačenim trapericama svi pričaju

  • Traperice su sastavni dio svake garderobe, a uvijek volimo u svojoj kolekciji imati i posebnije modele
  • Upravo su nesvakidašnji dizajni traperica proslavili mladi brend NO/FAITH STUDIOS 
  • Unisex modeli širokih nogavica, ukrašeni ručno rađenim detaljima, privukli su posebnu pozornost na modnoj sceni

Traperice su jedan od temeljnih dijelova svake garderobe koje uvijek možemo odabrati kad ne znamo što odjenuti. Pogotovo ako u kolekciji traperica imamo i upečatljivije modele, koje ne možemo vidjeti baš svaki dan, odličan styling je zagarantiran.

Traperice zanimljivog i posebnog dizajna nalaze se i u kolekciji njemačkog brenda NO/FAITH STUDIOS, iza kojeg stoji mladi modni dizajner Luis Dobbelgarten.

Sa sjedištem u Kölnu, brend već nekoliko godina gradi reputaciju u modnim krugovima na dizajnima rekonstruiranih traperica, a njihovi modeli dostupni su za prodaju na službenoj stranici brenda. Najnoviji modeli prodaju se po cijenama od 1356,15 do 2109,56 kuna.

traperice Možda vas zanima Rasparane traperice ponovno su aktualne, a s čim ih nositi ovisi i o broju rupa! Rubrika Moda Moda

Uzorak valova, dodaci čipke, mnoštvo malih džepova ili ručno rađene poderotine, samo su neki od detalja koji krase modele traperica NO/FAITH STUDIOS koji su većinom opušteni te dugački, a mogu ih nositi i žene i muškarci. Dramatične siluete najnovijih modela traperica s trapez nogavicama ukrašene su i s logom brenda.

No Faith Studios traperice | Autor: No/Faith Studios No/Faith Studios traperice u trapez 005 svijetlo sive, (1356,15 kn)

"Nisam obožavatelj tradicionalno predivnih stvari", rekao je mladi dizajner za Business of Fashion, koji inspiraciju pronalazi u svakodnevnim stvarima.

mom jeans Možda vas zanima Mom jeans i dalje su kraljice traperica, pronašli smo najbolje modele Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @nofaithstudios

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450