Moda
Ninety-nine design

Ninety-nine design predivne su košulje hrvatskog brenda koje se ističu retro dizajnom

  • Košulje brenda Ninety-nine design posebni su modni komadi idealni za podizanje svakodnevnih kombinacija
  • Na njima se ističu i predivni detalji i dodaci poput gumbiju raznih oblika i boja
  • Ručno rađene košulje vole nositi i hrvatske influencerice

Društvene mreže prepune su mladih hrvatskih brendova odjeće, nakita i obuće koji nas oduševljavaju iz dana u dan. Među njima je i brend Ninety-nine design, koji se istaknuo svojim predivnim ručno rađenim košuljama proizvedenim u Hrvatskoj. 

Ninety-nine košulje krase predivni dodaci i gumbi raznih oblika i boja, a pomno izrađene košulje osvojile su i neke od hrvatskih influencerica, poput Nike Laličić.

Ninety-nine design | Autor: Instagram @ninetynine_design Instagram @ninetynine_design Ninety-nine design košulja 'Chiara'

Košulje su dostupne u raznim bojama, od klasične bijele do vesele zelene i vatrene crvene, a sve odlikuje pomalo retro dizajn sa širokim kragnama, čipkastim detaljima te dodacima poput zlatnih gumbiju.

Ninety-nine design | Autor: Instagram @ninetynine_design Instagram @ninetynine_design Ninety-nine design košulja 'Dina'

Reserved košulja Možda vas zanima U Reservedu smo pronašli elegantnu košulju od viskoze po stvarno Ok cijeni Rubrika Moda Moda

Ninety-nine design | Autor: Instagram @ninetynine_design Instagram @ninetynine_design Ninety-nine design

Ove košulje krase volani na kragnama ili rukavima, razni gumbi s dodacima bisera ili kamenčića u boji, ali i motivi poput točkica ili cvijeća. Posebno do izražaja dolaze izvezene košulje, poput modela 'Iva' s crvenim detaljima na materijalu te upečatljivim okruglim crvenim gumbima.

Ninety-nine design | Autor: Instagram @ninetynine_design Instagram @ninetynine_design Ninety-nine design košulja 'Iva'

oversized košulja Možda vas zanima Donosimo 3 odlična načina kako stilizirati oversized košulju, it komad sezone Rubrika Moda Moda

Ninety-nine design košulje odlično će se uklopiti u svakodnevne modne kombinacije s trapericama ili kožnim hlačama, ali i u razigranije poslovne kombinacije!

Ninety-nine design | Autor: Instagram @ninetynine_design Instagram @ninetynine_design Ninety-nine design košulja 'Lena'

Više detalja o brendu i modela Ninety-nine design košulja može se pronaći na njihovom službenom Facebook i Instagram profilu @ninetynine__design, na kojima ih prati više od 5000 zaljubljenica u njihov dizajn!

nakit Formula a+b Možda vas zanima Formula a+b predivan je ručno rađen nakit inspiriran elementima iz prirode Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ninetynine_design

Komentari 0