Moda

Shii Clothing: pronašli smo preslatke ručno rađene sandale u kojima želimo šetati cijelo ljeto

  • Ljeti nam je udobnost na prvom mjestu,  a na obući uz funkcionalne osobine, tražimo naravno i estetiku
  • Shii Clothing novosadski je modni brend ručno rađene obuće i modnih dodataka od kože koji su nas oduševili
  • Njihovi šareni modeli espadrila i natikača savršeni su za ljetne avanture!

U ljetnim mjesecima posebno volimo u naše outfite uklopiti više vedrih boja koje nam uljepšavaju vruće dane. Zato su nam razigrane espadrile i natikače brenda Shii Clothing odmah zapele za oko!

Svaki model poseban po kombinaciji boja i šarenih uzoraka uz koje tvoje modne kombinacije neće proći nezapaženo. Modeli Shii Clothinga ručno su rađeni od kože, a uz natikače i espadrile, brend proizvodi i cipele i slatke torbice!

Možda vas zanima Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Rubrika Moda Moda

Natikače dolaze u dva modela, s otvorenim i zatvorenim prstima, dok su espadrile dostupne u klasičnom zatvorenom modelu. Zebra i leopard uzorak, točkice i cvijeće samo su neki od preslatkih uzoraka koje možeš u mnoštvu kombinaciju vidjeti na modelima iz kolekcija Shii Clothinga.

U kombinaciji s jarkim nijansama ružičaste, tirkizne, žute i drugih boja, Shii Clothing modeli savršeni su ljetni suputnik!

Više informacija o brendu i ostalim modelima možeš pronaći na njihovoj Instagram stranici, a Shii Clothing modele ovog ljeta možeš pronaći i u njihovoj trgovini na otoku Hvaru!

Možda vas zanima Savršena ljetna kombinacija: Anita Dujić Broadfoot zna kako nositi haljinu animal printa Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @shiiclothing

Komentari 0