Moda
Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati 1/8 Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati

Obuća koju ne možeš (i ne želiš) ignorirati

Jedno je sigurno, ovo je obuća koju nitko ne može ignorirati.

Naravno, riječ je o Crocs sandalama - obući koje nose djeca, mladi, roditelji, bake i djedovi. Crocsice su toliko popularne da im rijetko tko može danas odoljeti i to iz više razloga. O rastu njihove popularnosti dovoljno govori i činjenica da smo ih mogli vidjeti na crvenom tepihu prilikom dodjele nagrade Oscar, a sve ćešće ih viđamo na svjetski poznatim zvijezdama kao što su Justin Bieber, Kendall Jenner ili Rihanna.

 | Autor: Deichmann x Crocs Deichmann x Crocs

Udobne i praktične, sve su više na ljestvici najtraženijih modnih predmeta, a ovo ljeto mogle bi dosegnuti svoj vrhunac! Nosive su uz dnevne kućne varijante, idealne za work from home kombinacije, a neizbježno su prisutne u trendi modnim kombinacijama koje uključuju svečana odijela i haljine.

 | Autor: Deichmann x Crocs Deichmann x Crocs

Cipele su oduvijek spoj mode i funkcionalnosti, zato pravo vrijeme crocsica tek dolazi!

Crocs modeli mogu se pronaći i u Deichmann trgovinama, a sve dostupne modele možeš pogledati na webshopu.

Photo: Deichmann x Crocs