Moda
oversized košulja

Donosimo 3 odlična načina kako stilizirati oversized košulju, it komad sezone

  • Oversized košulje postale su sastavni dio ormara brojnih ljubiteljica mode
  • Pomalo grubi komad odlično se uklapa uz lepršave kombinacije
  • Otkrij kako košulju kombinirati na tri najbolja načina

Postoje klasični komadi koje nosimo iz godine u godinu, a koji su obožavani upravo zbog svoje svestranosti. Osim traperica ravnog kroja i T-shirt majica, tu spadaju i ležerne oversized košulje. Kao komad koji je postao pojam elegancije i ležernosti kakvu obožavaju Francuskinje, ovaj tip košulje ubrzo je prešao u modne klasike koji nudi beskrajne kombinacije.

Oversized košulja i haljina

oversized košulja | Autor: Instagram@annkathringotze Instagram@annkathringotze

Ako se želiš osjećati malo "dotjeranije" u mini haljini ili suknji, oversized bluza je idealan izbor. Idealna je i za visoke temperature jer čuva tijelo od izlaganja suncu, a samo je potrebno opušteno zasukati rukave i lagana ljetna kombinacija je gotova! Ako želiš posebno efektan look, uskladi boju haljine i košulje.

oversized košulja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (139,90 kn), Tommy Hilfiger, Zalando (584,00 kn), H&M (590,90 kn)

Oversized košulja i hlače ravnog kroja

oversized košulja | Autor: Instagram@sophielsmith Instagram@sophielsmith

Monokromatski izgled jednostavno je nepobjediv ljeti. Teško da postoji jednostavniji način da budeš dobro odjevena, stoga je preporučljivo uz bijelu oversized košulju kombinirati široke hlače ravnog kroja. Ova kombinacija odlično izgleda uz traper i lan, a kao šećer na kraju odaberi jednostavne sandale s blok potpeticom.

mininalizam Možda vas zanima Ljubiteljice minimalizma ovoga ljeta biraju ova četiri trenda u haljinama Rubrika Moda Moda

oversized košulja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Mango (349,90 kn), Zara (229,90 kn), H&M (189,90 kn)

Oversized košulja i kratke hlačice

oversized košulja | Autor: Instagram@lisonseb Instagram@lisonseb

Oversized košulje izgledaju prilično ležerno zahvaljujući svojoj opuštenoj i prozračnoj silueti, ali svejedno ih možeš koristiti za kreiranje "pametnog ležernog izgleda" koji je primjeren i za ozbiljnije prigode. Plisirane kratke hlače (i naravno duge plisirane hlače) sjajno izgledaju u kombinaciji s košuljom, a obavezno uvuci košulju u pojas hlača kako bi se naglasio struk.  Kao završni detalj dodaj chic remen s metalnom kopčom u zlatnoj ili srebrnoj boji. Elegantne sandale, odgovarajuća torbica i dodaci poput ženstvenih mačkastih sunčanih naočala ili suptilnog nakita u potpunosti će zaokružiti styling!

oversized košulj | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: COS (525,90 kn), Reserved (259,90 kn), Mohito (99,00 kn)

košulja na pruge Možda vas zanima Opušteno, ležerno i šik! Oversized košulje na prugice novi su ljetni trend Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@whatgigiwears

Komentari 0