Moda

Neobične mokasine su jednostavan i lijep stajling ove crnke podigle su na višu razinu

  • Klasika uvijek prolazi, no još je bolje ako je uspijemo učiniti drukčijom i zanimljivijom
  • Mokasine su njezin dio, no ove godine zavoljet će ih i djevojke koje ih mrze jer su postale otkačene i zabavne, poput ovih koje nosi lijepa crnka
  • Samo da ti damo mig: životnjski je uzorak i ovdje glavni zgoditak
Možda vas zanima Dobra vijest za obožavateljice tjestenine: ne deblja ako slijediš ovo jednostavno pravilo! Rubrika Life&style Life&style

Nije uvijek lako odjenuti se jednostavno, upotrijebiti samo klasične/bazične komade, a da opet cjelina bude tako skladna i posebna da se izdvaja iz mase uređenih žena koje subotom šeću centrom Zagreba. A ove subote ih je doista bilo mnogo. No, to je bez problema uspjelo ovoj crnki. Ne može se reći ni za jedan komad odjeće na njoj da je nesvakodnevan, drukčiji, ekstravagantan. Ovo je klasična kombinacija, idealna za jesen kad su jutra hladnija no tijekom dana se temperatura diže. Može proći i za posao i za šetnju gradom: tanji pulover, u ovom slučaju bijele boje s pletenicama marke Ralph Lauren, klasične hlače, ali u boji - ove godine odijela i elegantne hlače obavezno se nose u ružičastoj, žutoj, tirkiznoj, narančastoj... Uglavnom, boje vladaju i klasikom.

 | Autor: Pixsell/Filip Kos Pixsell/Filip Kos

No ono što nas je u kombinaciji osvojilo su mokasinke koje je prolaznica odjenula na golu nogu, leopard uzorka i s velikim kićankama. Kombinaciju su učinile posebno zanimljivom i uzdigle je na novi nivo. Stoga smo potražili slične mokasine u našim trgovinama. 

Animal print je na vrhuncu!

Životinjski uzorak ne izlazi iz mode, pa je tako ove jeseni zavladao i mokasinkama. Ova cipela koja nikad ne izlazi iz mode tako je dobila novu dimenziju: klasika s ultramodernim printom. Sjajno je koliko ovakav detalj može promijeniti ukupan dojam outfita. 

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: krava uzorak 449,90; leopard uzorak 249,90; zmijski uzorak 199,90, sve Reserved

Malo drukčija klasika

Ako ti se životinjski uzorak čini pretjeranim za tebe, evo tri manje upadljiva modela, ali opet drukčija: lakirane mokasine u puderasto ružičastoj, crne s elegantnom mašnicom te model od antilopa s upadljivim resicama i naglaženih šavova. Ni ove neće proći nezamijećeno.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Slijeva nadesno: Stradivarius (179,90); Zara (179,90); Zara (349,90)

Photo: Pixsell/Filip Kos

Komentari 0