Moda

Najslađe su! Pronašli smo najzanimljivije modele haljina inspirirane poznatim stihovima

  • Lepršave haljine savršen su odabir za vruće ljetne dane i nosive u gotovo svim prilikama
  • Komadi s voćnim printevima posebno su atraktivni posljednjih godina
  • Inspiraciju za najslađe modele pronašli smo u stihovima Đorđa Balaševića

Kada je Đorđe Balašević početkom 2200-ih radio na albumu ‘Dnevnik starog momka’, sigurna sam da je negdje, barem u primisli znao da će svaka pjesma više ili manje na ovaj ili onaj način inspirirati, dotaknuti, nasmijati i rasplesati njegove obožavatelje. Usudit ću se reći da je malo onih koji su, i to ne samo u našim krajevima, kada su riječi u pitanju, bili čarobnjaci kalibra kakav je bio Đole. Gotovo da nema pjesme na koju oni koji slušaju njegovu glazbu nisu pustili suzu, barem jednom, bilo zbog radosti, bilo zbog srca napuklog na 'dve pole' ili pak čiste nostalgije pa ne čudi da njegovi najvjerniji obožavatelji uvijek iznova traže nove načine kako mu odati pažnju ili barem svijetu, bez riječi, poručiti da su njegovi. 

Čovjek koji je na vlastito vjenčanje došao u trapericama, prsluku, tenisicama i s bedžom Muppeta, na modu se nikada nije posebno obazirao, no zato je puno onih koji su upravo u njegovim stihovima pronašli modnu inspiraciju. 

 | Autor: S lijeva na desno, AliExpress; Boudoir; Saint Laurent, Farfetch S lijeva na desno, AliExpress; Boudoir; Saint Laurent, Farfetch

I sama kao velika obožavateljica njegovog lika i djela, primijetila sam da je ženski dio njegovih obožavatelja posebno slab na jedan savršeni ljetni komad odjeće koji se prpošno ugurao upravo među retke spomenutog albuma - bijela haljina u višnjama. 

 | Autor: Asos Asos

Ljetne haljine komadi su koje u vrućim danima najradije nosimo, a ako si i sama među onima kojima ‘Ljerka’ uvijek izmami osmijeh na lice, sigurna sam da ćeš među izdvojenim modelima pronaći svog favorita. 

 | Autor: Zara Zara

Ležerniji modeli nosivi su kroz cijeli dan u gotovo svim prilikama, no tu su i oni nešto elegantniji kao savršen odabir za sva važna događanja koja zahtijevaju svečanije odjevne kombinacije.

 | Autor: Shein Shein

Možda vas zanima Zarina šarena haljinica savršena je za ljeto, naša influencerica je super nosi Rubrika Moda Moda Možda vas zanima Prekrasne Ljupka Gojić Mikić i njezina kći Jana oduševile su nas matching haljinama Rubrika Stars Stars Franka Batelić Možda vas zanima Franka Batelić u Turskoj zablistala u ljetnoj haljinici, pronašle smo slične modele Rubrika Moda Moda
Photo: Teuta Matoshi

Komentari 0