Moda
Franka Batelić

Franka Batelić u Turskoj zablistala u ljetnoj haljinici, pronašle smo slične modele

  • Lepršave ljetne haljine nezaobilazan su dio ljetne garderobe
  • Lagani materijali i opuštene siluete savršene su za ljetne dane i večeri
  • Franka Batelić nosi upravo jedan takav model, a svoju je mini plavu haljinu kombinirala bijelim Bottega Veneta sandalama

Franka Batelić uživa s obitelji na odmoru u turskom D Maris Bay, a nas je oduševila svojim prekrasnom ljetnom kombinacijom koja odiše ženstvenošću.

U plavoj lepršavoj haljini Franka je pozirala na terasi s predivnim pogledom na more koju je kombinirala s upečatljivom zlatnom ogrlicom i bijelim sandalama s remenčićima brenda Bottega Veneta.

Sandale koje nosi Franka izrazito su popularne među ljubiteljicama mode, kao i ostatak modela iz kolekcija ovog brenda, a na stranici Net-a-Porter možeš ih pronaći po cijeni od 720 eura. Također, dolaze u mnoštvu drugih predivnih boja poput plave, ljubičaste, narančaste, žute i bež.

Franka je uz stylish modnu kombinaciju koja je naglasila njenu preplanulu put nosila vrlo jednostavan glowy make up i trendi frizuru zalizane niske punđe. 

Možda vas zanima Franka dirljivim riječima i obiteljskim albumom obilježila godišnjicu braka: 'Već 10 godina sreće...' Rubrika Stars Stars

Lagane lepršave haljine u vedrim bojama velik su dio trenutnih ljetnih kolekcija high street brendova, a mi smo pronašle slične modele poput Frankinog s kojima možeš stvoriti odličnu ljetnu kombinaciju. Uz jednostavne sandale s remenčićima i efektan nakit, lako ćeš stvoriti idealan ljetni styling!

lepršave haljine | Autor: Mango/H&M Mango/H&M lepršave haljine s lijeva na desno: H&M, 225 kn; Mango 249,90 kn

lepršave haljine | Autor: Mango outlet Mango outlet lepršave haljine

s lijeva na desno: sve Mango, 249,90 kn; sad 129,90 kn

Možda vas zanima Maja Šuput nosi jako fora komplet iz Zare, pronašle smo slične setove Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @frankaofficial

Komentari 0