Moda
ulična moda

Zgodna brineta osvojila je centar Zagreba odličnom ljetnom kombinacijom

  • Ljepotica iz Zagreba odabrala je moderan i chic styling
  • Lepršava suknja u kombinaciji s visokim potpeticama i trendi bojama podignuli su kombinaciju na viši nivo
  • Najzanimljiviji komad zasigurno je bijela crop košulja koja je otkrila savršeno utreniran trbuh

Naši fotoreporteri uvijek ulove sjajne kombinacije koje možemo vidjeti u centru Zagreba, a ni ovoga puta nisu razočarali. Prekrasan ljetni dan izmamio je u šetnju i brinetu koja je elegantnom, ali iznimno trendi kombinacijom nagnala više glava da se za njom okrenu, a nas je oduševila!

ulična moda | Autor:

Ulična moda Možda vas zanima Ova prolaznica ne boji se boja, a njezinim outfitom dominira it boja ciklame! Rubrika Moda Moda

Zgodna dama se poigrala trendovskom bojom kadulje koja je dominirala plisiranom suknjom na gornjem dijelu, a zatim se prema dnu spojila s pješčanom nijansom u vidu debljih linija. Bijela košulja je klasičan komad koji je uvijek siguran odabir, a lijepa brineta se odlučila za modernu verziju crop košulje koja je otkrila savršeno isklesan trbuh.

Dodatan naglasak na ovaj adut stavila je uz decentnu ogrlicu od perlica koja se zatim spušta preko bokova i poput remena daje taj, doslovno, sjajan efekt. Da ništa ne ostavlja slučaju, pokazala je odabirom sunčanih naočala čiji su okviri također u boji kadulje i dodatno osigurani lančićem izrađenim od sjajnih perlica.

ulična moda | Autor:

Ulična moda Možda vas zanima Svaka čast ovom trojcu! Priuštili su nam modni prizor kakav se ne viđa često Rubrika Moda Moda

Samu siluetu ova ljepotica dodatno je izdužila zahvaljujući zelenim sandalama s visokom potpeticom koje su ukrašene zlatnim zakovicama. Šećer na kraju je mala injekcija jače boje u vidu ružičaste torbice, a zlatni lanac od torbice se odlično nadovezao na ostale zlatne detalje. Elegantan, profinjen i seksi look koji ćemo vrlo rado kopirati!

Photo: None

Komentari 0