Moda
Ulična moda

Ova prolaznica ne boji se boja, a njezinim outfitom dominira it boja ciklame!

  • Ovako veseli styling, pun živih boja odavno nismo vidjeli! Svaka čast na hrabrosti jer zgodna plavuša jednostavno je iskakala iz mase prolaznika i nitko nije mogao ne uočiti ju
  • Svilenkaste hlače šarenog cvjetnog uzorka su lijepe, no još ih je više istaknuo ostatak outfita
  • A njime je prevladavala jarka, kao ciklama ružičasta boja; čak 4 komada je odjenula u toj, ovog proljeća it boji

Ne znamo prati li trendove, je li ju ponijelo proljeće ili je ova nijansa ružičaste boja njoj i inače omiljena, ali ova mlada djevojka koju smo snimili na Cvjetnom trgu cijeli je styling izgradila na žarko ružičastoj boji. Dominantnu boju cijele kombinacije nosi na čak četiri komada: kožnoj jakni, T-shirtu, torbici i cipelama.

To što su hlače pastelne zelene nijanse s cvjetovima drukčijih nijansi ružičaste čini lijep kontrast i samo još više ističe "suprostavljene strane" - ružičasta zelenu i zelena ružičastu. 

Ulična moda | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Osim što ne zazire od boja, mlada dama ne zazire ni od finih brendova, Versace natpis se itekako dobro vidi na majici, a i logo na šarmantnoj Dolce&Gabbana torbici nije teško uočiti. A što bi i naočale bile bez potpisa, u ovom slučaju, on je Guccijev. Nakit, okviri naočala, lanac na torbici sjaje zlanom bojoj. Srebrna ni nema što tražiti u ovom stajlingu. 

Nama najbolji komad u cijelom outfitu? Prelude satenske cipele na dvostruku platformu. Ne znamo je li u njima teško hodati, ali pozira se lako. Naša modna zvijezda sa subotnje špice učinila je to s velikom lakoćom. Pohvale!

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Primjeri: Zara (159,90 kn), Mango (249,90 kn), Zara (599,90 kn)

S lijeva nadesno: Haljina, Zara (159,90kn); torbica, Mango (249,90kn); plašt-sako, Zara (599,90kn)

Ako si fan ove nijanse ružičaste ili si se možda za nju zapalila sada, kad vidiš kako dobro može izgledati, evo nekoliko slatkih komada iz trgovina. Nije ih bilo teško pronaći, ovo je doista it boja ove sezone!

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Primjeri: Stradivarius hlače (299,90 kn), Stradivarius (199,90 kn), Zara jakna (229,90 kn)

S lijeva nadesno: Hlače, Stradivarius (299,90kn); cipele Stradivarius (199,90kn); jakna od umjetne kože, Zara (229,90kn)

Photo: Pixsell/Bruno Fantulin

Komentari 0