Moda
Lejla FIlipović u kaftanu

Lejla Filipović nosi predivan kaftan, pronašli smo slične

  • Lagani, prozračni i chic, kaftani su nezaobilazni ljetni komad 
  • Predivan šareni model savršen za plažu nosi Lejla Filipović
  • S opuštenim modelima kaftana možeš stvoriti jako trendi styling za plažu, a nakon toga ga s lakoćom pretvoriti u ležeran outfit za šetnju gradom

Kaftan je jedan od ljetnih odjevnih komada koji asocira na opuštenost, a unatrag nekoliko sezona postao je nezaobilazan lepršavi odjevni komad koji ne izostaje u stylish outfitima za plažu. Ugodni i prozračni materijali poput svile, satena i pamuka pojavljuju se u raznim uzorcima i bojama.

Prekrasan šareni model izabrala je i Lejla Filipović, koja je kombinaciju za plažu savršeno složila uz crni bikini i kaftan sa zanimljivim apstraktnim uzorkom u neutralnim nijansama poput žute, smeđe, bež, zelene i tirkizne. Stylish kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama svijetlih stakala te slamnatim šeširom s crnom trakom.

Lejla nosi predivan svileni kaftan brenda Slik and Cashmere Sarajevo

lanene haljine Možda vas zanima Lanene haljine idealne su za visoke temperature, pronašli smo prekrasne modele Rubrika Moda Moda

Lagani i efektni kaftani idealan su ljetni odjevni komad

Ubacivanje luksuznih modela kaftana u kombinaciju za plažu odličan je način za podizanje jednostavnog outfita za plažu, a kasnije ga vrlo lako možeš pretvoriti u ležeran look za večernju šetnju ili idealan styling za after party.

Šareni maksi modeli poput ovog koji nosi Lejla Filipović najveći su hit ove ljetne sezone, a mi smo u Zarinoj kolekciji pronašle prekrasne modele među kojima ćeš zasigurno pronaći svog favorita!

kaftani | Autor: Zara Zara kaftani

s lijeva na desno, sve Zara: 499,90 kn; 299,90 kn; 499,90 kn

kaftani | Autor: Zara Zara kaftani s lijeva na desno: 499,90 kn; 499,90 kn; 499,90 kn

traper hlačice Možda vas zanima Traper šorc hit je i ovo ljeto - ali s jednim detaljem Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @lejla.filipovic

Komentari 0