Moda
Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić za plažu je odabrala fora cut-out badić, pronašle smo slične modele!

  • Kupaći kostimi svake su godine sve zanimljivijeg dizajna, a ove su sezone jako popularni modeli s cut-out detaljima
  • Na Ljupki Gojić Mikić zamijetili smo odličan model takvog kupaćeg kostima, a Ljupka ga savršeno nosi!
  • U trenutnim kolekcijama potražili smo slične modele u kojima i ti možeš ovog ljeta uživati na plaži

Ljupka Gojić Mikić uživa na odmoru s obitelji na našoj obali, a za odlazak na plažu i kupanje odabrala je zanimljiv model badića s izrezima, koji je trenutno jako u trendu. Na fotografijama sa skrovite plaže, Ljupka uz efektan kupaći kostim nosi i crne sunčane naočale sa zlatnim detaljima.

Jednostavnom jednodijelnom modelu, cut-out detalji daju dozu posebnosti. Modeli kupaćih kostima poput Ljupkinog odlični su jer ih možemo, osim na plažu, nositi i kao top u kombinaciji s kratkim hlačama ili suknjom za večernji izlazak ili šetnju gradom!

Ljupka se odlučila za badić u klasičnoj crnoj boji, no ovaj model dolazi i u mnoštvu drugih boja s  kojima ćeš nesumnjivo zasjati na plaži!

U nastavku ti donosimo prijedloge cut-out kupaćih kostima iz trenutne ponude omiljenih high street brendova, u crnoj boji, baš poput Ljupkinog modela te u veselim trendi žutim i ljubičastim nijansama. Nadamo se da ćeš pronaći onaj savršen za sebe!

cut-out badići | Autor: H&M/Zara H&M/Zara cut-out badići S lijeva na desno: H&M, 150 kn; Zara, 219,90; H&M, 225 kn

cut-out badići | Autor: Pull&Bear/H&M Pull&Bear/H&M cut-out badići S lijeva na desno: Pull&Bear, 159,90 kn; H&M, 225 kn; H&M, 225 kn

Možda vas zanima Savršena ljetna kombinacija: Anita Dujić Broadfoot zna kako nositi haljinu animal printa Rubrika Moda Moda
 
Photo: Matija Habljak/Pixsell

Komentari 0