Moda
traperice

Traperice s dramatično našivenim džepovima maštovit su odmak od klasičnog jeansa

  • Traperice s našivenim džepovima unose raznolikost u svakodnevni traper
  • Najjednostavniji modeli dobivaju sasvim novo lice sa statement detaljima
  • Inspirirani patchworkom, našiveni džepovi pružaju dašak hipi pokreta u svakoj kombinaciji

Trendovi po pitanju traperica često se vraćaju u prošlost i donose najbolje od nekih prošlih vremena. Tako trenutno modnim kombinacijama vladaju kultne trapezice, ali još jedan detalj iz ludih sedamdesetih se vraća na velika vrata. U pitanju je patchwork, našiveni detalji u bojama i materijalima koji su najčešće potpuno drugačiji od baze na koju se šivaju.

traperice | Autor: Instagram@starisbornmovie Instagram@starisbornmovie traperice | Autor: HM HM H&M (524,90 kn)

 Ovoga ljeta, traperice više nemaju klasične džepove, već našivene u koje stane puno više toga! Ovaj trend nije rezerviran samo za klasične modele, već ga nalazimo na trapezicama, kod širokih modela, ali i kratkih traper hlača. Također, modeli s našivenim džepovima izgledaju potpuno drugačije nego kod primjerice cargo hlača, koje su trenutno ponovno tako popularne. Našiveni džepovi na trapericama samo zamjenjuju prednje džepove i nisu raspoređeni posvuda po nogavici, niti su voluminozni ili podignuti traperom.

traperice | Autor: Zara Zara

traperice | Autor: andotherstories andotherstories

Jednostavno, a opet nešto posebno - to najbolje opisuje trend traperica s našivenim džepovima. „Nakrpani“ džepovi svojim šavom samo minimalno odskaču od ostatka hlača i tako su zgodan detalj koji ne krade izgled trapericama i svemu što uz njih kombiniraš. Voliš li malo uočljivije lookove, možeš odabrati modele koji dolaze u dvobojnom izgledu. Kod njih su džepovi od tamnog trapera u kontrastu sa svjetlijom nijansom traperica. A neki se dizajneri poigravaju i bojom ili samim šavom džepova.

traperice | Autor: Instagram@starisbornmovie Instagram@starisbornmovie

Kao i sa svim trapericama, uz njih možeš kombinirati što god želiš. Ne možeš pogriješiti s lepršavim bluzama s mašnama za pravu atmosferu 70-ih, a gornji dijelovi u raznim bojama daju trapericama ljetni look!

Photo: Instagram@starisbornmovie

Komentari 0