Moda
haljine za gošće na vjenčanjima

Najljepše haljine za gošće na jesenskim vjenčanjima (koje će pokriti i druge svečane prilike)

  • Stigla je sezona jesenskih vjenčanja, a s dolaskom pozivnice, odmah počinjemo razmišljati i o outfitu
  • Midi, maksi ili mini, crne ili cvjetnog uzorka, ponuda haljina za gošće na vjenčanjima je jako raznolika
  • Odlučili smo malo suziti izbor te po nekoliko kategorija odabrali haljine za gošće na jesenskim vjenčanjima među kojima će se sigurno pronaći savršeni model!

Jesen je predivno godišnje doba koje mnogi odabiru i kao sezonu svojeg vjenčanja. Jesenska vjenčanja već su u punom jeku, a uz nepredvidivo vrijeme koje nam stiže s jeseni, trebamo pažljivo izabrati svoje svečane haljine i upečatljive modne kombinacije za vjenčanja na koje smo pozvane.

Osim o vremenu, u obzir treba uzeti i lokaciju te naravno dress code za vjenčanje, ako je zadan. I uz ove uvjete, izbor je svejedno širok te se među raznolikom ponudom modnih brendova po različitim cjenovnim skupinama može pronaći savršena haljina baš za svakog! 

Od omiljenih high street brendova poput Zare i Manga do prepoznatljivih modela Norme Kamali ili Self-Portraita, potrudili smo se pronaći lijepe modele prigodne za jesenska vjenčanja.

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Anastazija Makjanić na hvarskom je vjenčanju zablistala u prekrasnoj zelenoj haljini Rubrika Moda Moda

U nastavku donosimo neke od modela koji bi mogle biti upravo taj savršeni izbor za nadolazeću vjenčanje i svadbenu svečanost!

Uvijek elegantni crni modeli haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima

S klasičnom i elegantnom crnom apsolutno se nikad ne može pogriješiti te je to čest izbor i 'igranje na sigurno' pri izboru haljina za vjenčanje. Posebno će se lijepo uklopiti i s tamnijim bojama koje nam donosi jesen!

haljine za gošće na vjenčanjima | Autor: net-a-porter/Zara/s.Oliver net-a-porter/Zara/s.Oliver Self-Portrait, Prairie čipkasta midi haljina, (3006,44 kn); Zara, haljina s voluminoznim rukavima, (279,90 kn); s.Oliver, haljina s preklopom, (1059,00 kn)

Lepršavi satenski modeli haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima

Saten je predivan i ugodan materijal koji savršeno naglašava liniju tijela te ističe obline. Nakon bezbroj modela satenskih haljina na bretele tijekom proljeća i jeseni, iako ih još uvijek možemo nositi, kombinirane primjerice uz sako ili kožnu jakne, većina jesenskih modela satenskih haljina imaju i dodatak dugih rukava.

haljine za gošće na vjenčanjima | Autor: Mango/Zara Mango/Zara Mango, satenska haljina s bočnim prorezom, (549,90 kn); Mango, haljina na preklop s mašnom, (449,90 kn); Zara, satinirana haljina negliže stila, (279,90 kn)

Modeli haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima sa cvjetnim uzorkom

Cvjetni uzorak posebno je ženstven i namijenjen svim obožavateljicama romantičnog stila, a u jesen dolazi u tamnijim i zagasitim nijansama smeđe, narančaste i ružičaste!

Kako izabrati parfem za vjenčanje i 10 najboljih parfema za taj veliki dan

haljine za gošće na vjenčanjima | Autor: warehousefashion.com/Mango warehousefashion.com/Mango Warehouse UK, cvjetna midi haljina sa šljokicama, (886,47 kn); Mango, haljina cvjetnog printa, (349,90 kn); Warehouse UK, midi haljina cvjetnog uzorka, (886,47 kn)

Modeli mini haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima

Osim midi i maksi duljina, odličan izbor haljina za jesenska vjenčanja može se pronaći i među mini modelima. Savršene za party i neometano plesanje, svečane mini haljine posebno će se istaknuti na plesnom podiju!

haljine za gošće na vjenčanjima | Autor: warehousefashion/Zara/net-a-porter warehousefashion/Zara/net-a-porter Warehouse UK, svjetlucava mini haljina s naboranim rukavima, (680,31 kn); kratka satinirana haljina, (229,90 kn); Self-Portrait, mini haljina od kepera i tila sa svjetlucavim detaljima, (2576, 95 kn)

Vibrantne boje haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima

Iako jesen više vežemo uz tamnije i raskošne nijanse poput smaragdno zelene, bordo ili tamnoljubičaste, još uvijek ima mjesta i za vibrantne nijanse boja, što dokazuju i ovi prekrasni modeli koji će predivno upotpuniti jesensko vjenčanje i dodati dašak svjetlijih i živahnijih nijansi!

haljine za gošće na vjenčanjima | Autor: MyTheresa/s.Oliver/Mango MyTheresa/s.Oliver/Mango Norma Kamali, haljina Diana, (1640,66 kn); plisirana haljina od šifona, (839,90 kn); plisirana haljina od lureksa, (299,90 kn)

Vjenčanice za mladenke kojima je jednostavnost draža od kiča Možda vas zanima 13 vjenčanica za mladenke kojima je jednostavna elegancija draža od raskoši Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @invitadaideal

Komentari 0