Moda
Anastazija Makjanić

Anastazija Makjanić na hvarskom je vjenčanju zablistala u prekrasnoj zelenoj haljini

  • Nitko od gošći na vjenčanju ne smije nositi bijelo - tog se pravila držala naša influencerica Anastazija Makjanić - i odabrala boju!
  • Hvaranka je bila gošća na vjenčanju u prekrasnoj zelenoj svilenoj haljini otvorenih leđa, a mi smo saznali gdje ju je kupila i iznenadili se jer uopće nije tako skupa kako djeluje!
  • I ne samo to! Ako ti se sviđa, znamo gdje ju možeš za mali novac unajmiti za neku posebnu prigodu!

Klasične bijele vjenčanice više nisu odabir baš svake mladenke. Sve više žena bira druge boje, zaobilazeći uopće vjenčanicu kao haljinu za veliki trenutak, no klasika ostaje klasika. Tako je bilo i na vjenčanju kojem je prisustvovala naša modna influencerica Anastazija Makjanić koja je zablistala u prekrasnoj zelenoj svilenoj haljini otvorenih leđa - može joj i biti na njezinom prekrasnom, još uvijek toplom Hvaru koji ignorira službeni početak jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

I elegantna i intrigantna, smaragdno zelene boje, haljina je ipak najviše i prije svega seksepilna. U storyjima je otkrila o kojem je brendu riječ, a mi smo pronjuškali i oduševili se što ova prekrasna haljina ima sasvim prihvatljivu cijenu. Riječ je o brendu Rat and Boa i njihovoj haljini Azzura. Koliko smo vidjeli na prodajnoj stranici brenda, cijena joj je 225 eura što bi otprilike bilo 1669 kuna. 

Rat and Boa | Autor: eur.ratandboa.com eur.ratandboa.com

koktel haljina Možda vas zanima Ako si gošća na vjenčanju, zanimat će te naš izbor najljepših koktel haljina Rubrika Moda Moda

No, ako ti je i to previše za izdvojiti, ovaj smo komad pronašli i na webu Rent4Style (projekt influencerice Matee Miljan o kojem smo već pisali) na kojem jednokratni najam stoji 300 kuna. Naravno, i ako ti se haljina sviđa. Nama da!

Inače, cipele koje nosi su Raid, a torbica s bisernim perlicama Accessorize. 

Photo: Instagram@stazisweets

Komentari 0