Moda 28. lipnja 2022.

Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga

Zalando.
Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga 1/13 Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga Modno usklađeni Slavko Sobin i Ida Prester kao da su se dogovorili oko stajlinga
Powered by:
  • Iako ne rade u istoj branši te se njihova svakodnevica poprilično razlikuje, pjevačica Ida Prester i glumac Slavko Sobin imaju nekoliko zajedničkih stvari
  • Jedna od njih je ljubav prema modi koja, barem u njihovom slučaju, predstavlja njihov karakter te je svojevrsni način izražavanja
  • Prilikom odabira odjevnih komada prednost daju kvaliteti te rado biraju razigrane komade jarkih boja i uzoraka

Pažnju su nam privukli njihovi originalni stajlinzi u kojima su nedavno osvanuli u kampanji za popularnu europsku modnu platformu Zalando kojom je obilježana godišnjica rada u Hrvatskoj. Riječ je o kampanji Summer is in You čija su Slavko i Ida zaštitna lica. Kampanja je snimana na prepoznatljivim lokacijama glavnog grada Hrvatske – na Bundeku, u Novom Zagrebu, u zbirci Richter te na Gornjem gradu. Bit će aktivna na šest europskih tržišta – u Hrvatskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Slovačkoj i Sloveniji u trajanju između šest i osam tjedana. Također je vidljiva na brojnim kanalima, uključujući digitalne kanale, PR, društvene mreže, digitalne kanale influencera, radio i na službenoj mrežnoj stranici, u posebnoj Zalando kategoriji koja prikazuje ljetne stilove sudionika kampanje.

U novoj kampanji modne platforme Zalando Slavko pozira u odvažnom kompletu trendi tropskog uzorka koji priziva ljeto i uživanje u morskim radostima. Tropski uzorak već neko vrijeme dominira u muškim i ženskim ljetnim kolekcija brojnih brendova, a ove sezone nije mu mogao odoljeti ni poznati hrvatski glumac koji priznaje kako su mu ljeto i odabir ljetne garderobe omiljeno doba u godini. 

 | Autor: Zalando Zalando

„Sretan sam što sam dio Zalando kampanja od njegovog dolaska u Hrvatsku. Ovim projektom Zalando još jednom pokazuje kako slavi jedinstvo, uključivost i različitost i zato ga volim. Rođen sam i odrastao u Splitu, sve moje najdraže uspomene vezane su uz more, sunce i beskrajne ljetne mjesece. Ovom kampanjom na neki način se prisjećam svih posebnih trenutaka koji su mi bliski srcu“, kazao je Slavko Sobin.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester zablistala je u jednako odvažnom stajlingu koji bi mnoge žene, uvjereni smo, voljele uvrstiti u svoj ormar. Najviše pažnje privukla je šarena bodycon haljina upečatljivog printa koja je istaknula njenu vitku figuru. U ljetnim mjesecima haljine su omiljeni odabir većine žena, prvenstveno zbog toga što ne moraju pretjerano 'mozgati' oko stajlinga. Dovoljno je imati nekoliko efektnih haljina poput ove koje ćeš u trenu navući na sebe, a koje će izgledati genijalno u svim prigodama i u kombinaciji s bilo kojom vrstom obuće, od sandala na petu do tenisica.

 | Autor: Zalando Zalando

Najnovija Zalando kampanja usmjerena je na pozitivnu energiju i uživanje u malim stvarima koje ljeto čine posebnim, poput opuštanja uz more, biranja novog kupaćeg kostima, pronalaženja savršene staze za trčanje uz jezero ili dijeljenja nezaboravnih trenutaka s prijateljima. Zalando nastoji inspirirati i osnažiti hrvatske ljubitelje mode kako bi otkrili radost potpunog izražavanja kroz modu.

Uz Slavka Sobina i Idu Prester zaštitna lica najnovije Zalandove kampanje su i litvanski glazbenici Monique i Donny Montell, slovački influencer Expl0ited, slovačka plesačica i model Yasmine Taty i glazbenici Zea, Yael  i Emma Drobna, litvanska aktivistica za body positivity i mentalno zdravlje Dovilė Tiriūtė te slovenski glazbeni duo Zala & Gašper

 | Autor: Zalando Zalando

''Od lansiranja platforme Zalando u Hrvatskoj prošle godine, donosimo inspiraciju Hrvatima ohrabrujući ih da se izraze kroz modu s 2000 brendova, od međunarodnih marki do hrvatskih dizajnera i trgovaca, dostupnih na našoj platformi. Najnovija kampanja Summer is in You, sa Slavkom Sobinom, Idom Prester i ostalim talentima u glavnim ulogama, utjelovljuje naš cilj da budemo polazište za modu, nudeći inspiraciju i najraznovrsniji modni asortiman'', rekao je Daniel Rogiński, generalni direktor za Hrvatsku.

Kampanja Summer is in You predstavlja raznolikost mode koju Zalando nudi – sveobuhvatan asortiman koji sadrži sve, od bezvremenskih dizajnera, preko odjeće za plažu i funkcionalnih komada za van do najnovijih urbanih izdanja, pokazujući kako svatko može pronaći svoj omiljeni stil.

Komentari 0