Moda

Modno usklađeni par sa zadarskih ulica nas je oduševio: njihovi outfiti pokazuju kako je manje stvarno više

  • Modni usklađeni parovi su pravi mamac za oči i uzdahe prolaznika svojom pojavom
  • Nas je svojom jednostavnom, ali efektnom kombinacijom osvojio mladi par sa zadarskih ulica
  • Inspirirali su nas da pronađemo sjajne t-shirtove koje ćemo rado nositi u nadolazećim jesenskim danima

Stilski usklađeni parovi uvijek svojom pojavom uvijek uspješno privuku našu pozornost. Ovoga puta je pravi mamac za oči bio mladi par koji se prošetao zadarskim ulicama. Naizgled vrlo jednostavna, ali stilski zajedno dojmljiva kombinacija počivala je na bijelo-crnoj kombinaciji razigranoj crvenim i bež detaljima. Djevojka se odlučila na trendi crne coullotice uz koje je upasirala jednostavne sandale i mačkaste naočale. Upečatljiv komad bio je jednostavni bijeli t-shirt sa sivim printom razigranim crvenim tipografijom. Cijeloj odjevnoj kombinaciji je pridodala i puderastu torbicu s lancem. A da je manje nekada uistinu više potvrdio je i njezin partner koji se odlučio bež kratke hlače uprtiti s bijelom laganom košuljom i tamnim tenisicama s crvenim naglascima. Outfit su upotpunile klasične Ray Ban sunčane naočale i remen.

Možda vas zanima Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju? Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Bijelih majica s printom nikad dosta u našem ormaru. Na tisuće modnih članaka je posvećenom ovom praktičnom odjevnom komadu, koji ovisno natpisu ili apliciranom uzorku može biti atraktivan, provokativan, zadovoljiv,duhovit...epiteta je uistinu mnogo. Po uzoru na prolaznicu, iz aktualne smo ponude high street dućana izdvojile nekoliko primjera običnih majica s crno-bijelim printom. One ne moraju biti jednolične već možeš izabrati i modele čiji su segmenti izvedeni u koloru te tako dokazati da je moć uistinu u detaljima.

 | Autor:

Primjeri: Zara (119,90 kuna), Mohito (119,00 kuna), C&A (oko 60 kuna), Reserved (59,90 kuna)

 

Možda vas zanima Romantičnu haljinu je na neobičan način spojila s cipelama i dobila zanimljivu kombinaciju Rubrika Moda Moda
Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0