Moda

Romantičnu haljinu je na neobičan način spojila s cipelama i dobila zanimljivu kombinaciju

  • Cvjetne haljine su omiljeni odjevni komad koji radno nosimo i u prvim danima jeseni
  • Zagrebačka prolaznica je svoju dugu cvjetnu haljinu odlučila upotpuniti atraktivnim crvenim modnim detaljima
  • Posebnu pažnju plijenile su njezine crvene salonke sa zakovicama koje su u velikom kontrastu s romantičnom haljinom

Romantične ženstvene haljine idealan su osnovni komad s kojim ćemo lakše premostiti prelazak iz ljetnog u jesensko razdoblje. Aktualna ponuda haljina u vodećim high street dućanima obiluje dugim cvjetnim haljinama. Na jednu takvu, bež boje s naglašenim crvenim cvjetovima, odlučila se i ova prolaznica zagrebačkim ulicama. Rascvjetana haljina odlikuje se toplim jesenskim tonovima i počiva na komplementarnom kontrastu crvene i zelene boje velikih cvjetova te sitnijim cvjetnim motivima u žutoj i narančastoj boji. Modnu kombinaciju upotpunila je zelenom traper jaknom koju je lagano prebacila preko ramena.
 

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović

Možda vas zanima U prvom krugu Priprema, uredi, sad! preuredili smo dječju sobu - pogledaj kako sada izgleda! Rubrika Life&style Life&style

Crvena kao hit boja jeseni

Odjevnu kombinaciju je dodatno naglasila pomno odabranim modnim dodatcima u crvenoj boji. Uz kožnu torbu, odabrala je i cipele u istom koloritu. Riječ je o modelu tzv. Valentino štikli sa zakovicama koje su posljednjih sezona slovile za omiljeni model brojnih ljubiteljica mode. Neobičan izbor uz romantičnu i lepršavu haljinu, ali svakako zanimljiv. A što se tiče boje, pravi pogodak jer je upravo crvena hit boja nadolazeće jesenske sezone.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Zara (199,90 kuna), Asos (oko 300 kuna), Reserved (249,90 kuna)

Crvene štikle jesenski su must have kad je obuća u pitanju. No, kao i u slučaju ove prolaznice, posebno je upečatljiv model salonki bez pete. Ovaj uistinu poseban model možeš odabrati izveden u trenutačno iznimno popularnom animalnom printu ili neobičnom materijalu. Za one modno najhrabrije tu su i salonke koje se vežu oko gležnja. Hoće li jedne ovakve pronaći svoje mjesto u tvom ormaru?

Photo: Pixsell/Sandra Šimunović

Komentari 0