Moda

Brineta na špici sjajno je kombinirala ljetne i jesenske komade za ovo promjenjivo vrijeme

  • Promjenjivo vrijeme bilo je inspiracija lijepoj brineti sa zagrebačke špice
  • Uz kratke hlače i košulju, odjenula je i visoke gumene čizme, a baloner je zavezala oko struka

Iako smo se naviknuli na sunčano i toplo vrijeme i uživaliu slaganju ljetnih kombinacija, promjenjivo jesensko vrijeme poslužit će nam kao nova inspiracija. Pomalo kreće potraga za čizmama, jaknama i dugim odjevnim komadima uz koje će nam biti lakše ovo prijelazno razdoblje. No, još uvijek se zna pojaviti dan u kojem možemo kombinirati omiljeni ljetni komad uz jesenski stajling. To nam je pokazala i prolaznica sa zagrebačko špice koja je to vrhunski odradila. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Zgodna brineta tako je odjenula plavu košulju dugih rukava s bijelim detaljima te crne kratke hlače. Kao što po slici možemo vidjeti, vrijeme je bilo oblačno pa je ova prolaznica oko struka zavezala bijeli baloner koji se lijepo uklopio u cjelokupni look. 

Možda vas zanima Ova prolaznica svoj ljetni stajling zaokružila je zanimljivim sandalama iz Zare Rubrika Moda Moda

 

Kao točku na i, obula je i popularne crne, gumene čizme po kojima je popularan brend Hunter. Izabrala je i kockaste sunčane naočale prozirnog okvira koje joj izvrsno pristaju. Moramo priznati kako nam se ovaj stajling jako sviđa te nam je svakako inspiracija za naše buduće ljetno-jesenske kombinacije.

 

Možda vas zanima Zgodna brineta zagrebačkom špicom prošetala je u najpopularnijoj suknji sezone Rubrika Moda Moda
Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0