Moda

U trgovine su stigle nove kožne jakne - pronađi svog jesenskog favorita!

  • Crna kožna jakna je bezvremenski klasik kojeg je uvijek dobro imati u ormaru
  • U trgovine su tek počeli pristizati ovosezonski modeli, a mi smo pročešljale aktualnu ponudu
  • Već se sada može pronaći za svakoga ponešto - klasični modeli biciklističkih jakni, modeli bez ovratnika, jakne u boji i one od brušene kože

Crna kožna jakna je klasik kojeg je zahvalno imati u ormaru s obzirom da njezina popularnost samo raste. Mnoge žene jedva čekaju u proljeće iz toplih zimskih kaputa uskočiti u rokerske, ali ženstvene biciklističke jakne. Slična je situacija i u prijelaznom razdoblju s ljeta na jesen - iako se nevoljko opraštamo od lepršavih haljinica, novi nam primjerak ove bezvremenske jakne vraća osmijeh na lice.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Jaknice su tek počele pristizati u naše omiljene high street trgovine, a mi smo za tebe pročešljale aktualnu ponudu:

Crna kožna jakna

Klasik svih kožnih jakni koji u sekundi elegantan outfit pretvara u rokerski - crna kožna jakna. Posebnost ovog modela je u njegovom ovratniku, reverima i metalnim patentnim zatvaračima. Ide gotovo na sve, a osobito dobro izgleda u kombinaciji s trapericama, romantičnim haljinama i gležnjačama. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: BERSHKA (199,90 kn), STRADIVARIUS (199,90 kn), ZARA (299,90 kn)

Bez ovratnika

A ako više cijeniš jednostavnost, za tebe bi mogao biti model bez ovratnika i previše patentnih zatvarača. Iako nema klasičnog ovratnika koji bi te mogao zaštiti od hladnog jesenskog vjetra, rješenje možeš potražiti u nekom super toplom šalu ili predimenzioniranoj marami. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (199,90 kn), MANGO (899,90 kn), ZARA (199,90 kn)

Možda vas zanima Model traper jakne s remenom ćemo, izgleda, posvuda viđati ove jeseni! Sviđa li ti se? Rubrika Moda Moda

U boji

Za Missice koje su ove jeseni željne promjene, savjetujemo da svoju jesensku garderobu osvježe nekom kožnom jaknom u boji. Takve su jakne upečatljive i zaigrane te jednostavan outfit pretvaraju u pravu stilsku bombu. Ovisno o tome želiš li zablistati u bijelim tonovima ili pak nijansama crvene, u svojoj omiljenoj high street trgovini možeš pronaći svoj primjerak.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: PULL&BEAR (199,90 kn), BERSHKA (199,90 kn), STRADIVARIUS (229,90 kn)

Možda vas zanima Pronašli smo 3 odlične kožne jakne i složili 3 kombinacije koje možeš nositi od 0-24 Rubrika Moda Moda

Od brušene kože

Kožna jakna od brušene kože također može biti odlična suputnica u hladnijim ljetnim večerima i jesenskim danima. Nama se osobito sviđaju one u bež i konjak boji, a super nam je i primjerak u zagasito crvenoj. Ipak, nije ih poželjno nositi za vrijeme kišnih dana jer bi mogle promočiti, a kiša ostaviti mrlje. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: H&M online (cca. 700 kn), PULL&BEAR (199,90 kn), MANGO (699,90 kn)

Photo: Instagram/@negin_mirsalehi

Komentari 0