Moda

Ova prolaznica svoj ljetni stajling zaokružila je zanimljivim sandalama iz Zare

  • Bijela boja idealan je odabir za ljeto što zna i prolaznica koju smo fotografirali
  • Uz zanimljivu kratku haljinu obula je natikače koje se ne bi svatko usudio nositi 
  • Taj model natikača se može pronaći u Zari po cijeni od 299, 90 kuna, a postoje i u drugim bojama

Bijele haljine su must have komad u ljetnim mjesecima. Ljeti je ona ono što je crna haljina u hladnijim mjesecima -  spas kad ne znamo što odjenuti.  Volimo ih i u svim dužinama jer su vrlo jednostavne za kombinirati, a pristaju svima. Koju god boju da kombiniraš s njima, uvijek će dobro izgledati. Prolaznica na zagrebačkoj špici pokazala nam je kako kombinirati mini bijelu haljinu koja nalikuje prsluku s vinyl natikačama te crnim i bež detaljima. 

 | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell

Dugokosa brineta nije mogla neprimjetno proći zagrebačkim središtem jer su mnogi primijetili njezinu odličnu modnu kombinaciju. Baza cijelog outfita bila je mini bijela haljina bez rukava koja ima našivene džepove na bokovima. No na prvu nam se učinilo da je riječ o prsluku koji je s dodatkom crnog remena pretvoren u haljinu. 

Možda vas zanima Zgodna brineta zagrebačkom špicom prošetala je u najpopularnijoj suknji sezone Rubrika Moda Moda

U ruci je držala mali ruksak koji je kombinacija bež i zlatne boje s kopčom u zlatnoj boji koja je pasala zlatnoj kopči na remenu. Ono što nam je posebno zapelo za oko bile su natikače. Naime, radi se o bež natikačama iz Zare kojima su trake od vinyla kao i potpetica visine 9,8 centimetara. Cijena natikača je 299, 90 kuna, a osim u bež varijanti mogu se pronaći i u crnoj boji.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Možda vas zanima Ova Zagrepčanka zna u kojoj kombinaciji najbolje podnosiš vrućine, a ipak izgledaš stylish. Inspirirani njome, složili smo svoju kombinaciju Rubrika Moda Moda

 

Photo: Filip Kos/Pixsell

Komentari 0