Moda

Modni pogodak! Iva Radić nosi divan ljetni komad, ne možemo ga se nagledati

  • Poduzetnica i vlasnica portala Journal.hr, Iva Radić svake godine se nađe na listi najbolje odjevenih Hrvatica
  • Ova bivša manekenka često nas oduševi svojim odjevnim kombinacijama i hit komadima
  • Ovog puta je nosila Max Mara Weekend kombinezon pa smo pronašli slične modele

Instagram nam često posluži kao inspiracija za modne kombinacije, a jedan od profila na kojem uvijek možemo vidjeti hit komade uklopljene u klasične i elegantne kombinacije je onaj poduzetnice i bivše manekenke Ive Radić. Iva nas je tako oduševila hit komadom koji nas svako ljeto iznova osvaja, a riječ je o kombinezonu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on

Iva nosi prugasti plavi kombinezon iz nove kolekcije talijanske modne kuće Max Mara. Cijena ovog komada je 3 029 kune, a sastav mu je kombinacija pamuka i satena. Ono što ga čini posebno zanimljivim su široke nogavice te puf rukavi do laktova. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Jelena Veljača i Iva Radić nose divne proljetne haljine, pronašli smo slične modele od 70 do 300 kuna Rubrika Stars Stars

Kombinezoni su idealan komad za proljeće i ljeto jer se veoma lako kombiniraju te uvijek super izgledaju i to na bilo koji tip obuće. Toliko nam se svidio Ivin odabir prugastog kombinezona s remenom u struku da smo odlučili potražiti kakve kombinezone lansiraju high-street kuće ove sezone - i sviđaju nam se!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 199,90 kn; Reserved 249,90 kn; Bershka 199,90 kn Možda vas zanima Obična pamučna majica s naglašenim ramenima je takav hit, evo gdje možeš pronaći sličnu i povoljniju varijantu Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0