Moda

Obična pamučna majica s naglašenim ramenima je takav hit, evo gdje možeš pronaći sličnu i povoljniju varijantu

  • Vrlo često se dogodi da na Instagramu otkrijemo komad odjeće koji postane hit
  • Posljednje se to dogodilo s basic majicom naglašenih rukava koja je idealna za toplo vrijeme
  • Influencerice su nam pokazale kako je one kombiniraju, a mi smo pronašli gdje je i ti možeš pronaći

Iz mjeseca u mjesec imamo prilike vidjeti kako određeni komadi odjeće ili dodataka postaju hit na društvenim mrežama te gotovo nema cure na kojoj ih ne možemo vidjeti. Trenutno je to jedna obična bijela majica kratkih rukava. Ona se nalazi u ponudi brenda The Frenkie Shop, cijena joj je 75 dolara, to jest 523 kune i rasprodana je, a napravljena je i lista čekanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie (@thefrankieshop) on

Brojne domaće cure nabavile su svoje primjerke, a odlučile su se za klasičan bijeli, sivi ili bež model koji se uglavnom kombinirale s trapericama višeg struka. Iako su takvi stajlinzi napravljeni od basic komada, uz ovu majicu dobivaju novi i svjež izgled. 

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram Dora Predojević, Nika Matić, Nika Turković

Ni voditeljica Nevena Rendeli Vejzović nije mogla odoljeti ovom modelu majice te se odlučila za prugastu varijantu iz Manga, a cijena ove majice je 129,90 kn. Nevena ju je također kombinirala s trapericama i još jednom je pokazala kako takvi jednostavni i klasični lookovi nikad ne izlaze iz mode. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Možda vas zanima Ove su tenisice najveći proljetni hit, a nose ih i brojne prolaznice Rubrika Moda Moda

Osim prugastog modela, u Mangu postoji i bež varijata koja je još jednostavnija za kombinirati, a već vidimo kako će biti glavni komad naših ormara u nadolazećim toplim mjesecima. Jednostavne su pa super izgledaju u dnevnim kombinacijama s tenisicama, ali i u večernjim kada im dodamo salonke ili sandale na petu.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0