Moda

Modna transformacija: Pogledaj cool sportske kreacije u koje je naše čitatelje obukao Marko Grubnić

  • Četiri čitateljice i jedan čitatelj, sudionici u našoj modnoj kampanji 'Shape of you', jedva su dočekali za se zapute u modnu avanturu u kojoj ih odijeva poznati stilist Marko Grubnić
  • U prvoj od četiri epizode led su probili mladi Karlo Bašić iz Slavonskog Broda i Marina Puac iz Zagreba kojiima je Marko namijenio sportske outfite
  • Osim što su se fenomenalno proveli, Karlo i Marina nagrađeni su i poklon karticama od 500 kuna u Designer Outletu Croatia

Svi naši čitatelji, modni entuzijasti, sigurno već znaju da su izabrani kandidati za modnu kampanju 'Shape of you' koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom. Sretnici željni modne pustolovine dobili su, ni više ni manje, priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, a nagrađeni su i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia. Četiri čitateljice i jedan čitatelj s nama su već podijeli uzbuđenje što će svoje outfite dogovarati s Markom i to u četiri modne kategorije: sportski stil, otkačeni stil, shiny stil i casual stil. 

No sada je, na radost dobitnika s kojima dijelimo jednaki entuzijazam, došlo i vrijeme da ih predstavimo. Prvi nam je na modnom repertoaru sportski stil, od ukupno četiri koje ćemo vam predstaviti u idućim danima, a njega su uz Markovu pomoć izvrsno prezentirali Karlo Bašić iz Slavonskog Broda i Marina Puac iz Zagreba. Krenimo na uzbudljivu modnu avanturu!

Možda vas zanima Odabrali smo pet modela, uskoro ih čeka prava modna avantura sa stilistom Markom Grubnićem Rubrika Moda Moda

Sportska elegancija za školu i za odlazak na kavu

Karlo je maturant srednje medicinske škole u Slavonskom Brodu, a na kampanju 'Shape of you' prijavio se u potrazi za nekom novom avanturom. Na susret s Markom došao je u minimalističkom stilu - crnim kratkim hlačama, crnoj majici kratkih rukava i bijelim tenisicama.

Možda vas zanima Marko Grubnić: Majka me je češljala kad sam bio mali Rubrika Moda Moda

Iako zadovoljan Markovim modnim sugestijama u prvoj kombinaciji, Karlu je favorit bio upravo drugi outfit u koji je poznati stilist uključio ružičaste kratke hlače i bijelu hoodicu dugih rukava. Svijetle boje, moramo priznati, zaista odlično stoje Karlu koji je već smislio način kako će ih isfurati.

''Outfit mi je stvarno super, nosio bih ga čak i u školu, nekad na kavu'', rekao je Karlo za stil koji i Marko, priznao je, rado nosi privatno. 

 

 | Autor: Pixsell/Jurica Galoic Pixsell/Jurica Galoic

Smjela crvena sportska kombinacija Marini je favorit

Marina, ljubiteljica mode, željela je upoznati Marka ali i zablistati u kreaciji koju je poznati stilist osmislio upravo za nju. Zagrepčanka koja za sebe kaže da je iskuljčivo sportski tip na modni dejt s Markom pristigla je u crnoj ljetnoj haljini. 

''Odlučio sam ipak malo pomaknuti granice sporta'', rekao je Marko.

Možda vas zanima Marko Grubnić otkriva što nikad ne bi odjenuo, a ima i savjete kako odjećom prikriti nedostatke Rubrika Moda Moda

Marina je i priznala kako neke komade odjeće ne bi sama izabrala, a zato ima veliko povjerenje u stilista. 

''To mi se već dogodilo sa stilistima, da ono što ja nikad ne bih pogledala, u stvari fenomenalno izgleda na meni ili nekom drugom'', rekla je Marina.

Marko joj je također namijenio dvije kreacije, a simpatičnu Zagrepčanku je osvojio drugi, vatrenocrveni, outfit.

 | Autor: Pixsell/Jurica Galoic Pixsell/Jurica Galoic

''Ponovo si nadmašio sam sebe'', rekla Marina i zapravo se nije mogla odlučiti koji joj je draži odjevni predmet; od crvenog donjeg dijela trenirke, crvenog  t-shirta s aplikacijama ili tenisica sa životinjskim printom.

''Meni je najveća nagrada ovaj tvoj sjaj u očima. Volim kada su klijenti zadovoljni'', rekao je Marko. 

Cijeli video kategorije 'sportski stil' kampanje 'Shape of you' možeš pogledati ispod:

Vjerujemo da će ništa manje zadovoljni neće biti i preostali dobitnici koje očekuje foto i video shooting te mentoriranje našeg poznatog stilista. Ne zaboravi pratiti ovu modnu avanturu na portalu Miss7 te našim službenim Facebook i Instagram stranicama. Sigurni smo da svojim profesionalnim i entuzijastičnim pristupom Marko može inspirirati i tebe!

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Photo: Pixsell/Goran Stanzl

Komentari 0