Moda 14. kolovoza 2020.

Odabrali smo pet modela, uskoro ih čeka prava modna avantura sa stilistom Markom Grubnićem

shutterstock.
Powered by:
  • Odabir kandidata za našu modnu kampanju 'Shape of you' uspješno smo privele kraju, poziv su zaslužile četiri čitateljice i jedan čitatelj
  • Osim što su dobili priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, nagrađeni su poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia
  • Njihova modna avantura tek počinje, a uključivat će profesionalno modno snimanje, savjetovanje i isprobavanje komada koje odabere naš poznati stilist 

Kraj tjedna nekim našim čitateljima donio je sjajne vijesti! Preciznije rečeno, četiri čitateljice i jednog čitatelja dočekala je sretna vijest da su upravo oni odabrani za sudionike kampanje 'Shape of you', koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom.

Odabrani čitatelji imat će priliku korisne savjete o odijevanju dobiti od, ni manji ni više, nego proslavljenog domaćeg stilista Marka Grubnića.

 | Autor: Instagam Instagam

Novo modno lice

Proteklih dana bili smo u potrazi za kandidatima različitih dobnih skupina i stilova odijevanja, koji su s nama bili spremni podijeliti što ih to muči kad je moda u pitanju. Ovim putem želimo svima vama zahvaliti na uistinu velikom broju prijava, a sada je red da vam predstavimo naših pet odabranika.

Valentina Krčmar, dobitnica iz kategorije otkačeni stil, priznala je kako je njezin glavni problem taj što je zapravo modna ziherašica koja najčešće bira komade u crnoj boji. Kazala je kako ju je naš poziv iznenadio te se obradovala što je dobila priliku sudjelovati u ovoj modnoj avanturi.

Njezina imenjakinja Valentina Ribarić, kandidatkinja u kategoriji shinny stil, pri saznanju da je sretna dobitnica bila je nešto manje rječita, ali spremno je pristala na susret sa stilistom i ulazak u ovu modnu avanturu. Moramo priznati kako nas jako zanima koje će joj savjete Marko udijeliti, budući da nas baš poput nje često muči problem bezidejnost kad je u pitanju kombiniranje komada koje već imamo u svojoj garderobi.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Dobar savjet, dobrog stila osnova

"Fenomenalno. Ostvarenje mog sna što se tiče mode i odijevanja. Jako volim te stvari i velika će mi biti čast i zadovoljstvo", otkrila nam je Marina Puac, dobitnica u kategoriji sportskog stila. Premda bi voljela u svoju garderobu uvrstiti i boje, naša čitateljica najčešće se odlučuje na modne komade u tamnim tonovima. Stoga će biti itekako interesantno čuti koji savjet u svom rukavu Marko ima kad je ovaj modni problem u pitanju.

Brojne žene koje krase obline muku muče s pronalaskom idealnog para hlača ili modela suknje. Kako riješiti ovaj problem ubrzo će saznati i Marija Hison, dobitnica u kategoriji casual stil. Sreća se ovoga puta osmjehnula i Karlu Bašiću koji je postao naš traženi muški kandidat. U svojoj prijavi naveo je kako ga modno osviještenog muškarca muči kako kreirati vlastiti stil budući da je većina odjeće unificirana.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Modna avantura tek slijedi

Sretne dobitnike uistinu očekuje prava modna avantura u društvu Marka Grubnića, koji će za njih iz Designer Outleta Croatia izabrati komade koji sjajno odgovaraju njihovom stilu, ali i koji nude rješenje za njihove modne probleme. Uz sve to, pet sretnih dobitnika odradit će foto i video shooting u raznim kombinacijama, a sve uz mentoriranje poznatog stilista. Doista zvuči kao modni dan iz snova! A ovu cjelokupnu avanturu i ti ćeš moći popratiti na portalu Miss7 te našim službenim Facebook i Instagram stranicama.
 

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova, uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Komentari 0