Moda 25. veljače 2015.

Modna pogreška Antonije Blaće

Borna Filić/Pixsell.

Antonija Blaće je na predstavljanju voditelja i žirija regionalnog tv showa X Factor Adria, u ponedjeljak 23. veljače u Grand Casinu Beograd, iznenadila svojim izborom crne kože.

Iako su crne kože haljine, apsolutni hit ove sezone, Antonija je u ovom slučaju podbacila u načinu na koji je kožnu haljinu kombinirala s gladijatoricama na petu. Ovaj model cipela svojedobno je bio veoma popularan. Međutim, i tad je bilo iznimno bitno znati kako ga uskladiti s ostatkom looka.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Što se tiče same haljine, izbora make upa, frizure i nakita, zaista nemamo zamjerki, no izbor obuće je svakako bio kriv. Čak i 2013. kada su gladijatorice nosile sve prave fashionistice od Severine preko Kourtney Kardashian, do Kate Moss, a modne kuće poput Acne, Altuzarre i Versace, osvajale su nas svojim  modelima, postojala su neka pravila kako kombinirati ovaj tip obuće. One s ravnim potplatom, kombinirale smo s dugačkim haljinama i kožnim ili traper jaknama, a one na visoku petu, koje su obavezno išle tek do gležnja ili koji centimetar više, odlično su izgledale uz uske hlače.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Antonija se u ovom slučaju nije držala tih modnih pravila, a ako je njena namjera bila da kombinira odjevni komad sezone i onaj kojemu je prošao rok trajanja, u tome svakako nije uspjela.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0