Moda

Marija Nikšić odabrala je vjenčanicu punu neobičnih detalja. Odlučila se za brend koji Hrvatice obožavaju

Iako se trendovi vjenčanica mijenjaju iz sezone u sezonu, čini nam se da su neki klasični detalji uvijek, na ovaj ili onaj način prisutni. Iako su vjenčanice bogate čipkom s dugim velom i šlepom te širokom podstavom klasik i vjerojatno nikad neće nestati sa scene, sve se više mladenki odlučuje za haljine koje će potencijalno moći odjenuti još koji put. Jednostavne linije uz poneki svečani dodatak sve češći su izbor brojnih djevojaka, a upravo jednu takvu vjenčanicu nosila je i influenceica Marija Nikšić. Marija se odlučila za haljinu iz nove Bridal kolekcije popularnog modnog brenda Self-Portrait, a moramo reći da izgleda koliko dobro, toliko i otkačeno, puna neobičnih detalja. Ova vjenčanica je novi Self-Portrait model, a njezina cijena iznosi 475 eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Nikšić (@ormarija)

Self-Portrait vjenčanica seže do polovice lista ili niže, ovisno o tvojoj visini i mada na prvi pogled izgleda kao bijela haljina ravnog kroja, gornji dio ju činu posebnom. Naime, kratki rukavi su izrađeni od mrežastog materijala sa cirkonima, dok se oko vrata i ispod prsiju proteže niz velikih bisera, a svaki od njih je obrubljen cirkonima. Uz to, grudi prekriva "grudnjak" od nabranog materijala koji izgleda kao velika mašna. Vrlo originalan gornji dio, kao stvoren za mladenke koje ne žele tradicionalnu vjenčanicu.

Iako je Marija odabrala duži model, ova haljina dolazi i u kraćoj verziji koja seže do polovice bedara pa može biti odlična opcija i za drugu haljinu na vjenčanju, u koju se mladenke presvuku tijekom zabave. Njezina cijena je 450 eura.

   | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait vjenčanica

 | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait vjenčanica

 | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait vjenčanica

 | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait mini vjenčanica

Self-Portrait je svojim modelima vjenčanica odlučio dodati mali zaokret pa haljina koju je Marija nosila u bijeloj boji, postoji još i svijetlo plavoj i crnoj. Ovo je odlična vijest za sve djevojke kojima se haljina svidjela, a ne bi se nužno odlučile za bijelu boju je žele nositi kao gošće na vjenčanju ili za neku drugu priliku.

 | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait plava haljina

 | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self-Portrait crna haljina

Bez obzira na koju se boju i dužinu odlučiš, sigurni smo da je ovo haljina koja neće imati samo jedno nošenje, a nadamo se da će i Marija pronaći priliku da je ponovno odjene jer zaista je šteta da smo stoji u ormaru. Čestitamo mladencima i želimo im puno sreće u bračnom životu!

Photo: Instagram @ormarija

Komentari 0