Moda

Mango ima popust od 50 posto na odabrane komade! Odabrali smo naše favorite do 180 kuna

  • Za sve ljubiteljice sniženja sjajna je vijest da su trenutačno u tijeku međusezonski popusti
  • Zavirile smo u Mango koji donosi popust od 50 posto na odabrane odjevne artikle i modne dodatke
  • Izdvojile smo najzanimljivije odjevne komade, torbe i cipele čija cijena ne prelazi 180 kuna. Sjajno, zar ne?

Sniženja su jedan od onih događaja koji svi obožavamo! Divan je osjećaj nabaviti sjajan odjevni komad po sniženoj cijeni. No, istovremeno nikako da dočekamo početak novih velikih popusta koji nas očekuju u siječnju. Ipak, čekanje nam olakšavaju međusezonski popusti. Trenutačno se jedan takav odvija u Mangu gdje su odabrani artikli sniženi do 50 posto. Osim na odjeću, popust se odnosi i na modne dodatke te cipele. Zavirile smo u ponudu i izabrale najzanimljivije komade odjeće, torbi i cipela čija cijena ne prelazi 180 kuna.

Možda vas zanima U prvom krugu Priprema, uredi, sad! preuredili smo dječju sobu - pogledaj kako sada izgleda! Rubrika Life&style Life&style

1. Veste

Među sniženim artiklima našle su se i lagane veste te puloveri. Uhvati priliku i nabavi novu bijelu vestu koja je savršeni osnovni komad za kreiranje različitih modnih kombinacija. Osim neutralnih, odaberi i pleteninu u kojoj prevladavaju tople boje - narančasta, bordo i crvena - koje evociraju jesen. U dostupnoj ponudi posebno su atraktivni rupičasti i rebrasti modeli.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri: Pleteni pulover (179,90 kuna), Bordo rebrasti pulover (129,90 kuna), Rupičasti pleteni pulover (69,90 kuna)

2. Hlače

Međusezonska sniženja su idealna prilika da obnovimo basic komade iz naše garderobe. Tako u Mangu ovoga puta možeš nabaviti klasične crne i/ili bijele hlače po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi se posebno izdvajaju vrlo elegantne suknja-hlače midi dužine koje, ovisno o modnim dodacima, mogu istovremeno naći svoju ulogu u poslovnim i večernjim kombinacijama.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri: Hlače s vezicom (179,90 kuna), Bijele hlače (129,90 kuna), Crne hlače (179,90 kuna)

3. Haljine

U bogatoj ponudi haljina odlučile smo se na one s lepršavim 3/4 rukavima. Riječ je o modelima tamnijeg kolorita koje krasi zanimljiv i upečatljiv print, poput razigranog životinjskog uzorka i svevremenskih točkica. Za modne klasičarke tu su jednostavne jednobojne haljine za koje smo uvjerene kako bi svoje mjesto pronašle i u ormaru vojvotkinje Kate Middleton.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri: Haljina na točkice (169,90 kuna), Zelena haljina (169,90 kuna), Haljina životinjskog uzorka (169,90 kuna)

Možda vas zanima Jedan tip haljine ove se jeseni posebno izdvaja - pronašli smo divne modele od 140 do 350 kuna Rubrika Moda Moda

4. Cipele

 Na ovom su sniženju naš pogled su privukle "cipele s twistom", odnosno neznatno izmijenjeni klasični modeli cipela. Tako su se tu našle cipele na punu petu koje se ističu upečatljivim animalnim printom, potom mokasinke s apliciranim detaljima te trenutačno iznimno popularne salonke s otvorenom petom. Za svakoga ponešto, zar ne?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri: Cipele s printom zmijske kože (169,90 kuna), Mokasinke (129,90 kuna). Salonke s otvorenom petom (169,90 kuna)

5. Torbe

Aktualna Mangova ponuda donosi torbe različitih modela, a mi smo u svojoj kolekciji poželjele upravo ova tri primjerka: malu crnu torbicu preko ramena, torbu u obliku kantice sa atraktivnim zmijskim uzorkom te poslovnu torbu s preklopom.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri: Mala crna torbica (79,90 kuna), Torba kantica (129,90 kuna), Torba na preklop (169,90 kuna)

Možda vas zanima Ovih 5 jesenskih komada je kao stvoreno za žene s raskošnim oblinama Rubrika Moda Moda
Photo: miss7

Komentari 0