Moda

Izabrali smo 20 najljepših crnih torbica iz novih kolekcija - jer svakoj ženi treba crna torbica

  • S crnom torbicom ne možemo pogriješiti - nikad neće izaći iz mode i svakoj ženi treba u barem tri, četiri različita modela
  • Logično da onda i kolekcije svih high street dućana donose mnogo novih i različitih modela
  • Velike, male, krokodilskog uzorka ili s perjem, klasične ili ruksaci... Svi su stilovi pokriveni!
Možda vas zanima Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty

Jesen je donijela nove kolekcije pa tako i modni dodatak koji nijedna žena nikada ne može imati previše - nove torbice.  Ove sezone vraćamo se omiljenom klasiku, crnoj torbi koju možemo pronaći u raznim oblicima. Crna torba, velika ili mala, idealan je dodatak jer lako ju je kombinirati uz različite odjevne kombinacije, a koristit ćemo je iz sezone u sezonu i to godinama. Pravi svevremenski i neophodni detalj kojem se uvijek rado vraćamo. A... znaš li koja je torbica bila najpopularnija one godine kad si rođena?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) am

Savršene za sve prilike, crne torbice volimo u svim oblicima. Elegantni outfiti bez njih su gotovo nezamislivi, a u casual varijantama nemaju mane. A ove sezone i dalje se nose one s metalnim detaljima, životinjski print, klasični četvrtasti oblici, nezaobilazni ruksaci... - zapravo važno je da je crna boja.

Možda vas zanima Stvarno nevjerojatno! Udahni i pogledaj kako izgleda ormar s torbama Kylie Jenner Rubrika Stars Stars

Koji god model iz velike ponude odabrala, vjerojatno nećeš pogriješiti. Zato smo i mi odlučile zaviriti u trgovine i pronaći svoje favorite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Caroline Daur (@carodaur) am

1. Povratak krokodilske kože

Elegantne crne torbe koje možemo prebaciti preko ramena savršene su za odlazak na posao jer su praktične i dovoljno velike da u njih možemo staviti baš sve što nam je potrebno. Ove su sezone popularne torbe koje imitiraju krokodilski uzorak, a ti su nas kožni modeli apsolutno osvojili. Uz kombinaciju dužih i kraćih ručki, ove torbe lako možemo nositi u raznim prilikama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (179,90 kn), Zara (199,90 kn), Mango (249,90 kn)

2. Velike torbe - shopper bags

Osim toga, tu su i velike torbe jednostavnog dizajna, a pronašle smo nekoliko modela.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (179,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Zara (179,90 kn)

3. Nazaobilazni ruksaci

A što kažeš na preslatke ruksake? Sa zakovicama i resicama ili jednostavnijeg dizajna, ruksaci su savršeni za casual prigode, ali lako će se snaći u romantičnim kombinacijama.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (179,90 kn), Zara (299,90 kn), Stradivarius (149,90 kn)

4. Bucket bag - torbe vrećastog oblika

Torbe vrećastog oblika osvojile su nas na prvi pogled! Savršene su za šetnju gradom il večernje izlaske, ali sigurno bi ti mogle uljepšati i odlazak na posao.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (179,90 kn),Reserved (299,90 kn), Mango (349,90 kn)

5. S metalnim detaljima

Sviđaju li ti se modeli s metalnim detaljima? Elegancija i odvažnost prvi nam padaju na pamet pa ih lako vidimo i u večernjim kombinacijama.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Reserved (249,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

6. Resice, još uvijek

Iako je prošlo pet, šest godina otkako su resice imale svoj "boom", torbice s resicama nisu nestale iz trgovina. Ove su sezone posebno popularne jer savršeno se spajaju s trendi kaubojskim čizmama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (499,90 kn), Mango (299,90 kn), Zara (599,90 kn)

7. Večernje torbice

A ako se namjeravaš uputiti na posebno elegantan i jedinstven večernji događaj, odabrale smo i dva simpatična manja modela torbica, s romantičnim detaljima perja, i odvažnim vrećastim stilom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (449,90 kn), Mango (129,90 kn)

Koja je torbica tvoj favorit?

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0