Moda

U haljinu Kate Middleton smo se zaljubili; modele u divnoj zelenoj boji imaju sve jesenske kolekcije

  • Kate Middletone profinjena je i elegantna u svakoj svojoj modnoj kombinaciji, a nerijetko je u istim outfitima viđamo i više puta
  • Tako je bilo i s prelijepom smaragdnozelenom haljinom koja nam je za oko zapela kad se vojvotkinja u njoj pojavila (ne prvi puta!)  na Wimbeldonu
  • Lijepa tamno zelena boja kao stvorena je za jesen, a to potvrđuju i nove kolekcije high street dućana - pronašli smo podosta haljina u toj boji

Lijepa vojvotkinja Kate oličenje je profinjenosti i elegancije, a to dokazuju njezine brojne modne kombinacije. Kao članica kraljevske obitelji mora slijediti stroga pravila odijevanja, no uvijek nas uspije oduševiti svojim izborom. Ovaj put riječ je o modelu koji je Kate nosila već više puta, a boja i kroj odlično joj pristaju. Haljina je smaragdnozelene boje i midi kroja sa zatvorenim dekolteom te kratkim rukavićima, gornji dio krase zlatni gumbići i tanka mašnica koja se veže oko vrata, a izgleda kako je upravo ovakva zelena boja ove jeseni zauzela dobar dio kolekcija high street trgovina.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Poznato je da Kate voli svoje haljine i najdraže odjevn komade nositi nekoliko puta jer riječ je o modelima koji su bezvremenski klasici, poput njezinoga poznatog crvenog sakoa. Ova predivna haljina također je takva, strogog je kroja s donjim, lepršavim rubom suknje, elegantnog i chic stila koji ne izlazi iz mode.

Lijepa je vojvotkinja ovu haljinu odijenula za posjet Kanadi još 2016. godine, a zatim i za posjet Wimbledonu krajem srpnja ove godine. Njezina je, čini se, omiljena haljina već postala velik hit među ljubiteljicama mode pa se slični modeli rasprodaju velikom brzinom. Ovo nije prvi prvi, a vjerujemo ni zadnji puta da je obožavateljice obuzeo Kate-efekt.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Chic haljina dizajn je slavne kuće Dolce & Gabbana, a ističe isklesanu Kateinu figuru. Look je zaokružila decentnim nakitom, zlatnim naušnicama i prstenom te malenom torbicom bež boje, a tako je zaokružila sofisticirani stil i eleganciju kojom haljina odiše. Tome doprinosi i prekrasna zelena boja haljine koja nam se čini idealnom nijansom za ulazak u jesenje dane.

Možda vas zanima Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje! Rubrika Life&style Life&style

Zato smo zavirile u trgovine i potražile slične modele. Strogi kroj i posebna smaragdnozelena nijansa Kateinu haljinu čine posebnom, ali pronašle smo joj nekoliko dostojnih zamjena.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Asos (oko 150 kn), Asos (oko 480 kn), Mango (349,90 kn) Ako pak ipak radije biraš kraće modele, i među njima smo pronašle nešto slično za tebe.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Reserved (299,90 kn), Asos (oko 400 kn)

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0