Moda

Nije ni čudo... Kopija haljine Kate Middleton od 550 kuna prodaje se kao luda!

  • Nije neobično da se sve što Kate Middleton odjene rasproda u sekundi
  • Vojvotkinja je na BAFTA dodjeli nagrada zablistala u Alexander McQueen bijeloj haljini za koju je primila brojne pohvale
  • ASOS je iskopirao haljinu i prodaje se kao luda, a košta oko 550 kn

Sve što Kate Middleton odjene rasprodaje se u tren. Kate-efekt više puta potvrđen je praznim policama brendova koje vojvotkinja voli - zvijezda je uzdigla mnoge dizajnere, a neki od njih tek su s njom dosegnuli slavu. Meghan-efekt, prema procjenama stručnjaka, još nije dosegnuo razmjere Kateine modne moći.  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia Mnogi kupuju dizajnerske komade koje Kate ima u ormaru, a brojni kupuju high-street varijante Kateinih modnih izdanja. Trenutni hit je kopija Alexander McQueen večernje haljine koju je britanska miljenica odjenula na dodjelu BAFTA nagrada prije nekoliko tjedana. Bijela haljina od tila koju je vojvotkinja uparila s omiljenim Jimmy Choo štiklama i naušnicama princeze Diane odmah je osvjila srca modne kritike, a ujedno je i postala san svake modno osvještene žene.

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Za kopiju haljine odmah se pobrinuo ASOS. Raskošna toaleta na jedno rame, u ASOS izdanju, nježne je ružičaste boje. Iako nema bogato urešenu naramenicu, kroj, materijal i naglašeni struk neodoljvo podsjeća na skupocjenu Alexander McQueen kreaciju rađenu isključivo za buduću kraljicu.

Možda vas zanima Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti Rubrika Život Život  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR ASOS (oko 550 kn)

Ipak, moramo priznati da je ASOS stvarno pogodio s ovom haljinom jer su sve veličine, osim 42, 44 i 46, trenutno rasprodane. Cijena modela je 65 funti (oko 550 kn) i mislimo da će za mnoge poklonice Kateinog stila biti pravi modni ulov. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0