Moda

Kate Middleton ovaj crveni sako nosi godinama, pronašli smo slične našim u trgovinama

  • Kate Middleton poznata je po tome da često nosi stare komade, a ovaj put zablistala je u crvenom sakou koji je već nosila
  • U njemu se prvi put pojavila u veljači 2017. godine, a kombinacija je bila tek neznatno drugačija
  • Katein stil inspirira mnoge žene pa smo izdvojili slične komade iz ponude high-street trgovina

Vojvotkinja Kate Middleton poznata je po svom mudrom odabiru komada u kojima uvijek izgleda baš kao ono što jest - moderna princeza. Njeni stilski odabiri uvijek su pun pogodak, a čini se da je vojvotkinja doista pametan kupac. Ona u komade ulaže, a onda ih nosi godinama. I, za razliku od brojnih slavnih dama, ne srami se reciklaže. Dapače, čini se da je na svoju zdravu naviku stvarno ponosna! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just.Royal.Family (@just.royal.family) on

Nedavno je vojvotkinja ponovo nosila crveni sako brenda Philosophy by Lorenzo Serafini. Vojvotkinja je dopustila da prekrasni sako s gumbima ukrade svu pažnju i iskombinirala ga je sa skinny trapericama i čizmama brenda Aquatalia koje je također već prije nosila. Mnogima se svidjela i mala, crna torbica brenda Aspinal koja izgleda kao da ju je Kate posudila od šurjakinje Meghan i nije njen tipičan odabir, ali joj sjajno pristaje. Kosu se nonšalantno skupila u niski rep i, vidno dobro raspoložena, uživala u društvu supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom) on

Ovaj sako Kate je već nosila u veljači 2017. godine, a kombinacija u kojoj je bila definitivno je nalikovala ovoj u kojoj je sada. Ipak, vojvotkinja je tada nosila čizme bez pete i raspustila je kosu pa moramo priznati da nam u recentnoj kombinaciji definitivno izgleda svježije i ljepše.  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

S obzirom da mnoge žene brzo požele komade u kojima se Kate pojavi, odlučili smo pronaći crvene sakoe u high-street trgovinama. I pronašli nekoliko komada koji su definitivno vrijedni pažnje.

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom) on

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Zara (399,90 kn); Pull and Bear (229,90 kn)

Modele slične dužine i s gumbima pronašli smo u Zari i Pull&Bearu. I moramo priznati da nam se čine baš jako atraktivni i još više "proljetni" od Kateinog. Iako nemaju zlatne gumbe poput njenog, nama su jednako chic!   | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno:  Zara (399,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Ako si ipak fan nešto kraćih modela, među najpopularnijima se nalazi Stradivariusov casual sako koji je trenutno rasprodan, ali uskoro će opet stići na police trgovine. 

Photo: profimedia

Komentari 0