Moda

Malo tko bi se usudio odjenuti ovaj komad, ali ga ova prelijepa Splićanka izvrsno nosi

  • Bijelu boju ljeti obožavamo, osobito kad se spoji u dva voljena komada - dugoj suknji i uskom topiću
  • Za šetnju rivom lijepa je prolaznica odabrala upravo takvu kombinaciju, ali kratki topić koji je prošetala rijetko bi se koja dama usudila odjenuti
  • Atraktivna je Splićanka u tome je pak briljirala!

Splitska riva dobro je poznata modna špica i lokacija za pokazivanje najnovijih trendova u svijetu mode. Lijepe djevojke preplanule puti i njihove modne kombinacije uvijek nas nanovo oduševe, a osobito kad je riječ o hrabrim kombinacijama. Tako je bilo i ovaj put i to u spoju bijelih i hrabrih komada koje je prošetala atraktivna prolaznica.

Lijepa je Splićanka odlučila prošetati topić koji bi se malo koja od nas usudila odjenuti. Kratki bijeli topić ima dekolte i rezan je u struku, a toliko je pripijen da decentno ističe obline lijepe brinete.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Budući da je topićem istaknula grudi i pokazala struk, atraktivna Splićanka više nije otkrivala previše pa je uz njega kombinirala dugu i lepršavu bijelu suknju ukrašenu čipkastim detaljima.

Možda vas zanima Poput grčke božice ova je prolaznica na špici zablistala u bijeloj haljini koja ističe dekolte Rubrika Moda Moda

Boho stil ili inspiracija tradicijom - kako god bilo ova je suknja idealna za šetnju dalmatinskom prijestolnicom u vrućim ljetnim danima.

Možda vas zanima Pamela Ramljak nosi savršenu ljetnu suknju, a mi smo pronašle slične po super cijenama! Rubrika Moda Moda

Lijepa je prolaznica svoju dugu smeđu kosu u uvojcima raspustila, ali ipak smo primijetili viseće naušnice s prozirnim kamenčićima koje decentno nadopunjuju ovaj nježni look. Decentan nakit, narukvice i prsteni zlatne boje svu su pažnju prepustili bijeloj kombinaciji pa se ne ističu, ali smo zamijetile zanimljivu narukvicu antičkog stila koju ova ljepotica nosi na podlaktici. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

U bijeloj kombinaciji do izražaja je došla i njezina preplanula put, a raskošna se brineta od pogleda sakrila pomoću trendi avijatičarskih naočala s plavim odsjajem.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Bijelu je kombinaciju upotpunila sandalama u nude nijansi sa zlatnim detaljima te malenom ružičastom torbicom. Nama se ovaj casual, a romantičan look za tople ljetne dane jako svidio pa od nas ova Splićanka dobiva čistu modnu peticu.

Možda vas zanima Pronašli smo 12 maštovitih topova koji će podignuti svaku kombinaciju s trapericama Rubrika Moda Moda

Što kažeš, bi li se ti odlučila za ovakvu kombinaciju?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0