Moda
Loewe bomber jakna

Novu it bomber jaknu brenda Loewe već nose Kendall Jenner i Hailey Bieber

  • Iako zimi više volimo nositi duge jakne i kapute, ipak se među trendovskim komadima nađu i oni kraći modeli 
  • Trenutno je nova popularna jakna balonasti bomber model brenda Loewe
  • Cool jakna specifične siluete dolazi u tri verzije od kojih su neke već rasprodane!

Među brojnim komadima u kolekciji Jonathana Anderson za jesen/zimu 2022 španjolskog brenda Loewe, čini se da se ipak najviše istaknula podstavljena bomber jakna, koja se polako probija kao praktičan investment komad iz kolekcije, a njenoj popularnosti samo je pomoglo što su ju već nosile trendseterice poput Kendall Jenner, Hailey Bieber i Lori Harvey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Bomber jakna trenutno dolazi u tri verzije, crnoj i zelenoj kožnoj te crnoj od najlona, a posebnu siluetu i udobnost te dozu dramatičnosti daje joj i unutarnju ispuna. Pomalo crop kroja, na rukavima i uz rub modela je elastična, što samo dodaje na upečatljivosti forme ove bomber jakne. 

Loewe bomber jakna | Autor: Loewe/net-a-porter/Flannels Loewe/net-a-porter/Flannels Loewe, bomber jakna od napa kože, (44.450,89 kn); Loewe, bomber jakna od napa kože, (48.305,95 kn); Loewe, podstavljena bomber jakna, (18.883,24 kn)

Ulična moda Možda vas zanima Styling je jednostavan, ali prolaznica je odabrala najprodavaniju Zarinu jaknu sezone Rubrika Moda Moda

Kendall i Hailey nose ju u ležernom izdanju, uz traperice i čizme, no uvijek se može kombinirati i uz zgodnu statement haljinu. Kendall se odlučila za zelenu kožnu verziju u nedavnom posjetu Aspenu, dok je Hailey crni model od najlona prije nekoliko dana nosila u New Yorku, uz dodatak Bottega Veneta Mini Jodie torbice u sivoj boji.

Loewe jakna | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Hailey Bieber

Bomber jakna balonastog oblika koja će ne sumnjamo, nastavljati osvajati brojne ljubiteljice mode, osim svojim specifičnim dizajnom, ističe se i cijenom, stoga u nastavku donosimo slične stylish modele bomber jakni po nešto pristupačnijim cijenama.

Loewe bomber jakna | Autor: Zalando/H&M/Moda Operandi Zalando/H&M/Moda Operandi Puma, oversize bomber jakna, (709,00 kn); H&M, oversize bomber jacket, (1.047,86 kn); The Frankie Shop, Hane bomber jakna od umjetne kože, (3.465,08 kn)

dizajnerske torbe 2023. Možda vas zanima Nešto staro, nešto novo! 10 dizajnerskih torbica koje će vladati 2023. godine Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @kendall jenner

Komentari 0