Beauty
Trik s rumenilom Hailey Bieber

Trik s rumenilom Hailey Bieber kojem i beauty urednice skidaju kapu

  • Tražiš beauty inspiraciju? Ne moraš daleko tražiti, slavne su osobe pune savjeta što i kako to upotrijebiti
  • Uostalom, puno vremena provode u stolici za šminkanje učeći od najboljih vizažista 
  • Noa Hailey Bieber već se profilirala kao zvijezda čije se makeup savjete isplati poslušati

Ako postoji jedna slavna osoba na koju se uvijek može računati za informacije o makeupu, onda je to Hailey Bieber. Neprestano objavljuje na društvenim mržama, dijeli preporuke za nove proizvode i otkriva vlastiti način šminkanja milijunima pratitelja.

Možda vas zanima Vrat ne mora biti izdajica godina, donosimo tri trika koji garantiraju mlađu i ljepšu kožu Rubrika Beauty Beauty

U jednom od novijih YouTube videa, model, influencerica i osnivačica brenda provela nas je kroz svoju jesensko-zimsku rutinu šminkanja uz pomoć svoje vizažistice Leah Darcy. Podijelila je trik šminkanja koji je na neki način genijalan. Sve se vrti oko nanošenja rumenila i, kako se pokazalo, na taj način postiže i naoko prirodan izgled.

Dakle, kakav je to trik s rumenilom? Jednostavan je. Prije nanošenja tekućeg ili rumenila u kremi, Hailey ga pomiješa s kremom za lice. Na taj način postigne dvije stvari. Prvo, boju "razrijedi", učini je lakšom za nanošenje i blendanje, a i lakše ostaje na koži. Drugo, postiže se taj blistav izgled kože koji reflektira svjetlost, što naglašava jagodice i vizualno ih podiže.

U videu Bieber koristi Barrier Restore Cream vlastitog brenda Rhode Skin. Nažalost, trenutačno je rasprodan i dostupan samo u SAD-u, ali gajimo velike nade (i čuli smo dosta glasina) da će stići i u Europu. Do tada stručnjaci predlažu korištenje bilo koje kreme za lice koja koži daje blistav izgled.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Što se tiče rumenila koje je Bieber koristila, to je Lip and Cheek Stick Milk Makeupa. Formula s visokim sadržajem pigmenta ima blago uljastu teksturu koja pomaže u nanošenju rumenila. Nakon što se osuši, rumenilo ostaje na mjestu. Koži daje doista lijepu rumenu nijansu, ali kad se pomiješa s malom količinom kreme za lice, postaje prozirno, rosno i reflektira svjetlost. Koža će blistati, a ti imati jagodice supermodela…

Kasnije u videu upotrijebila je tekuće rumenilo za još jedan trik - ovaj put za stvaranje sjajila za usne u boji. Pomiješala je malu količinu rumenila s mrvom svog Peptide Lip Treatmenta. Opet, ovaj proizvod za usne je rasprodan i dostupan samo u SAD-u, ali možeš koristiti bilo koje prozirno sjajilo, poput Tower 28 ShineOn Lip Jelly in Clear, na primjer.

Budući da je odabrala „monokromatski izgled u boji bobičastog voća“, Hailey i njezina vizažistica upotrijebile su još jedno rumenilo, ovaj put u tamnoj nijansi bobičastog voća. Darcy ga je nanijela na nadlanicu prije nego što ga je, dozirajući, nanijela na Haileyine jagodice. „Stavljajući dva različita rumenila samo ih pojačavamo“, rekla je Bieber.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nastavila je nanositi ovaj isti proizvod na svoje kapke pahuljastim kistom za sjenilo. „Imam oči boje lješnjaka pa volim bordo boje na svojim očima—bordo maskaru, bordo olovku za oči, nešto poput boje pečenih šljiva, jer doista osjećam da ističe maleni tračak zelene koji imam u svojim očima“, rekla je.

Rumenila koje voli Hailey Bieber:

Milk Makeup
Lip + Cheek Cream Blush Stick in Quickie

Cijena: 159 kn

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Milk Makeup
Bionic Liquid Blush in Beyond

Cijena: 159 kn

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima 7 načina kako se riješiti ispucanih vrhova bez šišanja (i spriječiti da se opet pojave) Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0