Moda

Ljeto je gotovo, a mi se prisjećamo najizazovnijih stajlinga dama s naših ulica

  • Ljeto za nama vrvjelo je zanimljivim odjevnim kombinacijama pa ne čudi što smo se odlučili na rekapitulaciju ulične mode
  • Sastavili smo listu najizazovnijih modnih kombinacija koje su naši fotografi posljednjih mjeseci zamijetili na ulicama
  • Od vrućih hlačica, preko topova i bijelih haljina, sve do košulja. Da, košulja! Zaviri na listu listu i prisjeti se najzanimljivijih ljetnih stajlinga

Ljeto nam se i službeno primaklo kraju! Tugu za sunčanim ljetnim danima odlučili smo izliječiti kratkim prisjećanjem na neka od najboljih (i najizazovnijih) modnih izdanja koje smo proteklih mjeseci mogli vidjeti na domaćim ulicama. Od Zagreba, preko Zadra i Šibenika, sve do Splita. Evo koja su to modna izdanja privukla pažnju našeg modnog suda.

Ulična moda: crop top i vruće hlačice Možda vas zanima Što po ovim vrućinama nego odjenuti se oskudno? Kratko i kraće uniforma je prolaznica Rubrika Moda Moda

Smioni rez

Već u prvim danima ljeta na zagrebačkim smo ulicama zamijetili mladu prolaznicu koja je centrom grada hrabro prošetala u "kontroverznom" modnom komadu - vrućim hlačicama. Ovako atraktivne hlačice se ne viđaju na špici svaki dan pa ne čudi što upravo s njom otvaramo našu listu. Više o ovom stajlingu možeš saznati ovdje.

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Ono što drugi skrivaju, ona otkriva

Kada je ljetna garderoba u pitanju, manje je doista više! Sjajno je to pokazala još jedna prolaznica koju smo zatekli u centru Zagreba. Zvijezda njezinog stajlinga bila je efektna zelena haljina koja je otkrivala struk, dio tijela koji mnoge dame žele sakriti. Modnu kombinaciju upotpunili su decentan nakit, torbica s dizajnerskim potpisom i ravne natikače, mnogima omiljeni ljetni par obuće.

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Idealan ljetni stajling upotpunila je haljina koja otkriva ono što mnoge dame žele sakriti Rubrika Moda Moda

Sa stilom i na plažu

A da se sa stilom može i na plažu uspješno nam je pokazala prolaznica iz Splita čijeg smo se stajlinga dotakli u ovom tekstu.
Budući da se šetnja u bikiniju u gradskim središtima smatra nepoćudnom, prolaznica je na bijeli dvodijelni kupaći odjenula efektnu kukičasnu haljinu. Završni rezultat bila je efektna modna kombinacija koja je zaslužila svoje mjesto na ovoj listi.

 | Autor: Milan Sabic/PIXSELL Milan Sabic/PIXSELL

Omiljena kombinacija

Ljeto za nama prošlo je u znaku određene modne kombinacije, a o to me svjedoče brojne fotografije koje su naši suradnici snimili diljem obale. Ona je u prvom redu sastavljena od kratkog topa i vrućih hlačica s visokim strukom te je stilizirana različitim modnim dodatcima. A pred tobom su neke od dama koje su najbolje odradile ovaj modni zadatak:

Ulična moda: crop top i vruće hlačice | Autor: Pixsell Pixsell

Možda vas zanima Sudeći prema prolaznicama, ovo je trenutno najpopularnija odjevna kombinacija na našoj obali Rubrika Moda Moda

I traperice mogu biti seksi!

Na našoj listi svoje je mjesto našla i prolaznica iz Zadra koja je uspješno pokazala kako i duge hlače u ljetnim mjesecima mogu biti atraktivni modni komad. PS: Sjajna je ovo prilika i da se podsjetiš para čiju su usklađenu crno-bijeli kombinaciju zasjenile tetovaže i usklađena frizura.

 | Autor: Marko Dimic/PIXSELL Marko Dimic/PIXSELL Ulična moda, Zadar

Kratko, kraće, najkraće

Zbog narednog stajlinga na našoj listi uvelike su se vodile rasprave na društvenim mrežama. Je li predstavljena odjevna kombinacija uspješno odrađena ostavit ćemo tebi na prosudbu, no sama činjenica da je izazvala toliku reakciju priskrbila joj je mjesto na ovom popisu.

 | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL

Bijelo je 'in'

Nosi mi se bijela boja, pjevao je Jole, a naše prolaznice kao da su rekle "Nosi mi se bijela haljina". Ovaj odjevni je potvrdio svoju titulu istinske kraljice ljeta, a fotografije s domaćih ulica dala se naslutiti kako bijela haljina ultimativni ljetni komad. Presjeka najzanimljivijih komada možeš se prisjetiti ovdje, a mi ćemo na popis uvrstiti prolaznicu koja je dokazala da i sportske kombinacije mogu biti izazovne.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Čista petica

Krajem kolovoza, prolaznica iz Zagreba nam je sjajno dočarala kako mi ljeti zamišljamo poslovnu eleganciju. Od haljine i modnih dodataka, sve do elegantne frizure, ova prolaznica ništa nije prepustila slučaju. A završni rezultat doista je zavrijedio čistu peticu.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Wow! Prolaznica iz Zagreba sjajno je dočarala kako mi ljeti zamišljamo poslovnu eleganciju ljeti Rubrika Moda Moda

Dobitna kombinacija

Košulju nužno ne povezujemo s atraktivnim modnim komadom, no kratka košulja-haljina i preplanule noge bili su dobitna kombinacija za ovu prolaznicu iz Zagreba. P.S: Koristeći se frazama, konja za trku je imala još jedna prolaznica iz Zagreba koja je bijelu košulji spojila s kratkim hlačicama te štiklama o kojima i danas maštaju brojne žene. Njezine odjevne kombinacije prisjetiti se možeš ovdje.

Ulična moda: košulja-haljina | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Stajling s modne piste

Da za kreiranje izazovne kombinacije nije uvijek nužno pokazati "puno kože" pokazala nam je atraktivna Zadranka, Njezina rokerska modna kombinacija, u koju je također bila uključena košulja, upotpunjena efektnim kožnim čizmama bila je pravi mamac za poglede. Detalje o njemu možeš saznati ovdje.

 | Autor: Marko Dimic/PIXSELL Marko Dimic/PIXSELL Ulična moda, Zadar

Detalj koji čini razliku

S dolaskom rujna i mnoge su Zagrepčanke pohitale iz ormarića s cipelama izbaviti svoj omiljeni par čizama. Učinila je to i mlada prolaznica koja je megapopularne kaubojke spojila s kratkim hlačicama. Ova izazovna kombinacija uspješno zaključuju našu listu upravo onako kako smo je i započeli - stajlingom u kojem se nije libila uskočiti u kratke hlačice.

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Možda vas zanima Ako je suditi prema fotografijama sa špice, Zagrepčanke su jedva čekale uskočiti u čizme Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0