Moda
Ulična moda: crop top i vruće hlačice

Što po ovim vrućinama nego odjenuti se oskudno? Kratko i kraće uniforma je prolaznica

  • Kada nas vrućine pritisnu i temperature skaču preko visokih 30°C želimo što manje odjeće na sebi
  • Potvrdile su to i prolaznice s naših ulica koje su se odlučile za ovaj stajling
  • Top i kratke hlače ljetna su kombinacija koju djevojke obožavaju. Koja od njih se tebi najviše sviđa?

U ovim vrućim danima ne preostaje nam ništa drugo nego se što laganije i oskudnije odjenuti. Tako su našim ulicama zavladale "golišave" kombinacije čiji je cilj imati što manje toga na sebi. Spoj kratkih hlača i topa savršen je za to a kako većini još nije godišnji odmor gotov (ili praznici), ovakav neobavezni stajling možemo si i dopustiti. 

Ulična moda: jarke boje Možda vas zanima Crvena, žuta, zelena vladaju ulicama - pogledaj kako Hrvatice nose jarke boje Rubrika Moda Moda

Ulična moda: crop top i vruće hlačice | Autor: Pixsell Pixsell

Najjednostavniji način stiliziranja kratkih hlača je u kombinaciji sa topom, što su nam potvrdile djevojke s naših ulica. Tako ih možemo vidjeti u opuštenim kombinacijama traper hlača i raznobojnih topova. Kako je ljeto pravo vrijeme za boje, ovaj žuti i plavi top fora su izbor, a zanimljiv je i pleteni top. Kratke traperice mogu biti upotpunjene i laganom bijelom košuljom i velikom torbom što ovakav stajling čini savršenim i za šetnju gradom, ali i za odlazak na plažu. 

Istinska kraljica ljeta! Fotografije s naših ulica otkrivaju da žene posebno obožavaju ovu boju haljine

U svijetu mode, nabavka savršenog osnovnog komada uvijek je nešto za slavlje, a klasično izdanje prolaznice su kombinaciju upotpunile malom torbicom preko ramena i modnim dodacima poput naočala ili upečatljivog nakita.

Ulična moda: crop top i vruće hlačice | Autor: Pixsell Pixsell

Ulična moda: bijela čipka Možda vas zanima Seksepilna u bijelim čipkastim hlačicama, Šibenčanka nije imala konkurenciju u šetnji rivom Rubrika Moda Moda

Osim plavog trapera, i kratke hlače u crnoj boji ili one od lepršavog materijala koje osiguravaju prozračnost, a koje god da odabereš, nećeš pogriješiti jer se jednako lako kombiniraju. Iako se najčešće nose s vrlo popularnim plastičnim natikačama, kombiniraju se lako i s japankama i tenisicama. Za atraktivnije izdanje prolaznice su kratke hlače nosile i s ljetnim sandalama otvorenih prstiju na platformu.

U ponudi naših high street brendova možeš pronaći mnoštvo maštovitih topova i kratkih hlačica, a mi ti donosimo neke koje su nama zapele za oko.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

S lijeva na desno: traper hlače, Zara (149,90kn); paperbag kratke hlače, Mango (199,90kn); crne kratke hlače od viskoze, Reserved (119,90kn)

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

S lijeva na desno: top Zara, (69,90kn); top Mango (129,90kn); top Stradivarius, (99,90kn)

Photo: Pixsell

Komentari 0