Moda

Istinska kraljica ljeta! Fotografije s naših ulica otkrivaju da žene posebno obožavaju ovu boju haljine

  • Nosi mi se bijela boja, pjevao je Jole, a naše prolaznice kao da su rekle "Nosi mi se bijela haljina"
  • To potvrđuju i fotografije s domaćih ulica koje sugeriraju kako je bijela haljina ultimativni ljetni komad
  • Donosimo ti prikaz nekih od najzanimljivijih modela koje smo dosada imale priliku vidjeti. Koja je tvoj favorit?

Tepaju joj da je kraljica ljeta, a naše fotografije ulične mode nastale posljednjih mjeseci to i dokazuju! Radi se o bijeloj haljini, modnom klasiku koji je i ove sezone "poharao" domaće ulice. Imali smo je doista priliku vidjeti u različitim izdanjima - od babydoll, preko košulja-haljina sve do elegantnih inačica prikladnih i za večernja izdanja.

 | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda

Možda vas zanima Kratko, kraće, najkraće... Centrom Zagreba prošetala je u ultra kratkoj haljini čija boja ističe preplanulu put Rubrika Moda Moda

Primjetno je kako su modeli bijelih haljina prolaznicima mili bez obzira na njihove godine. Ujedno, sjajno će se uklopiti u svačiji stil odijevanja, bilo da teže romantičnim izdanjima ili "štuju" modnu klasiku. Upravo u njezinoj praktičnosti leži razlog zašto je već desetljećima obožavani komad ljetne garderobe.

7 stvari koje žene koje uvijek izgledaju sređeno rade svaki dan

 | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda

Vrlo je zahvalna za kombiniranje pa tako fotografije svjedoče kako uspješno može proći i s tenisicama, kao i s ravnim sandalama. Prolaznice smo rjeđe imali priliku vidjeti kako bijele haljine uparuju s visokim potpeticama, no naša modna patrola u prvom je redu usmjerna na dnevna izdanja, a u tim trenutcima je udobnost ipak na cijeni.

Ako pitate domaće prolaznice nose se bijele haljine! Evo uz koja tri modela cipela ih kombiniraju

 | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda

Možda vas zanima Damski stajling sa zagrebačke špice uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Slažeš li se? Rubrika Moda Moda

Ipak, u rekapitulaciji dosadašnjih modnih izdanja skloni smo primijetiti kako su kraći modeli bijelih haljina imali primat u odnosnu na midi i duga izdanja. Nadalje, titulu 'hit modela' odnijele su bijele kraće haljine dugih rukava, koje sjajno spajaju high street i opušteni boho stil. Nekako smo dojma da ćemo ove modele učestalo viđati i u prvim danima rujna.

Photo: Pixsell

Komentari 0