Moda

7 stvari koje žene koje uvijek izgledaju sređeno rade svaki dan

  • Ovih sedam trikova dotjeranih žena definitivno vrijedi upamtiti i oponašati
  • Trik je u tome da ih trebaš početi primijenjivati svakodnevno
  • Čak i praćenje dnevne vremenske prognoze ima utjecaja na to hoćeš li izgledati dotjerano

Svima su nam poznate neugodne zamke svakodnevice. Nekada je to stres rano ujutro, žulj zbog novih cipela ili mrlja od kave na bluzi. Ne može se reći da su žene sa stilom imune na takve probleme – one se samo dobro pripreme. Bez straha, za to ne moraš promijeniti cijelu svoju garderobu, tek trebaš u svoju svakodnevicu ugraditi tek nekoliko jednostavnih trikova. A neki počinju odmah ujutro nakon ustajanja… 

1. Pazi na vrijeme 

Jutarnja rutina uglavnom zahtijeva više vremena nego što si planirala. Doručak, tuširanje, šminkanje i odijevanje ne radi se u deset minuta. Dakle, kako bi izbjegla stres, ustani malo ranije nego inače da sve možeš napraviti u miru. Većina pogrešaka nastaje kad se žuriš. 

2. Planiraj outfit 

Ako imaš vremena, itekako ti može biti od pomoći da već večer prije pripremiš kompletan outfit. Onda ne moraš rano ujutro kopati po ormarima i imaš više vremena za druge stvari. Ako baš nemaš vremena, razmisli prije spavanja što ćeš odjenuti sljedeći dan. 

3. Pazi na donje rublje 

Žene sa stilom uvijek imaju odgovarajuće donje rublje. Niša nije prozirno, ništa ne žulja. Pazi na materijal i boju odjeće te prema tome odredi koje donje rublje ćeš nositi. Kod svijetlih hlača se preporučuju gaćice boje kože bez šava. Kod gornjeg dijela s tankim naramenicama nosi grudnjak bez naramenica. 

4. Pazi na vremensku prognozu 

Najbolje je ujutro poslušati vremensku prognozu ili pogledati na mobitelu. Ujutro su temperature nešto niže, stoga se preporučuje slojevito odijevanje. 

Možda vas zanima Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano Rubrika Beauty Beauty

5. Nosi odjeću koja dobro pristaje

Alfa i omega dobro stiliziranog izgleda su komadi odjeće koji dobro „sjedaju“. Odjeća koja nije tvog konfekcijskog broja teško da će dobro izgledati na tebi.

6. Potraži pravi accessoire 

Svejedno radi li se o torbici, nakitu ili šalu – odgovarajući modni dodatak čini outfit kompletnim. Međutim, tu vrijedi sljedeće pravilo: manje je više!

7. Uzmi sa sobom kutiju za prvu pomoć 

Spakiraj jednostavno u svoju torbicu nekoliko ziherica i flastera i nosi korktor i ruž. Te stvari ne zauzimaju puno mjesta, a u raznim situacijama mogu ti spasiti dan. 

Možda vas zanima Žustro ili polako? Što stil hodanja otkriva o tvom seksualnom životu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Instagram Olivia Palermo

Komentari 0