Life&style

Bokserice, tange, čipkaste: što će muškarac zaključiti o nama, ovisno o gaćicama koje nosimo

  • Ženske gaćice odavno nisu samo koristan odjevni predmet, već atraktivan komad rublja kojeg obožavaju i žene i muškarci
  • Istraživanja su pokazala kako muškarac može o tebi formirati određeno mišljenje ovisno o gaćicama koje nosiš - premda je dvojbeno je li ono točno
  • U nastavku otkrij što za njih znači ako nosiš tange, što ako preferiraš čipkasto rublje, a što ako se ne možeš odvojiti od starih omiljenih gaćica

Ženske gaćice već desetljećima nisu samo praktičan odjevni predmet već, jednako kao rublje općenito, predmet obožavanja brojnih pripadnica ljepšeg spola. A naravno, osim nas, lijepe gaćice obožavaju i muškarci. I izgleda da nisu samo lijep i izazovan komad donjeg rublja već u sebi kriju i neko značenje. Ako je vjerovati pojedinim istraživanjima, tvoj muškarac može formirati određeno mišljenje o tebi ovisno o gaćicama koje nosiš. Stoga smo izdvojile 8 najčešćih oblika ženskih gaćica te ti otkrile kako muškarci iščitavaju njihovo "značenje".

 

via GIPHY

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

1. Čipkaste gaćice

Čipkast gaćice su čest odabir nas žena kada se želimo osjećati i romantično i seksi, dva u jedan. Većina muškaraca zaključila je kako žene koje nose čipkaste gaćice ostavljaju dojam dame, jednako zanosne i zavodljive.

via GIPHY


2. Tange

Dok ih neke žene preferiraju, druge ih odbijaju. S tangama nema zlatne sredine. Što se muškaraca tiče, oni vole ovaj stil odaje da nije žena uštogljena i govori im da je samouvjerena opuštena i istodobno seksi.

via GIPHY

3. Bikini

Još jedan istinski klasik kad je u pitanju donje rublje su bikini gaćice. Slične su tangama, ali složile bi se, mnogo ugodnije. Muškarcima, međutim, one uopće ne impliciraju udobnost i konzervativnost, već žene koje ih nose smatraju prilično koketnima.

via GIPHY

4. Gaćice s volanima

Ovaj oblik gaćica je često podcijenjen u ženskoj populaciji, a možda to ne bi trebao biti. Za muškarce, gaćice s volanima označavaju da si draga, elegantna i nevina te istovremeno pomalo stidljiva i tajnovito nestašna.

 

via GIPHY

Možda vas zanima Evo što ti se sve događa ako dva dana zaredom nosiš isto donje rublje Rubrika Life&style Life&style

5. Gaćice visokog struka

Gaćice visokog struka se posljednjih sezona vraćaju u modu. I dok među ženskom populacijom pronalaze velik broj poklonica, muškarci još uvijek o njima imaju podijeljeno mišljenje. Dok si za jedne u njima prava retro bomba, drugi ih i dalje povezuju s "bakinim gaćama".

via GIPHY


6. Gaćice s valovima i mašnicama

Ako je vjerovati pojedinim istraživanjima, muškarci ovaj tip donjeg rublja povezuju s nezrelošću jer ih asociraju na dječju odjeću. Na istu asocijaciju će ih navest i gaćice s omiljenim crtanim likovima.

 

via GIPHY

7. Stare olinjale gaćice

Tu je i taj par gaćica koje premda su stare istinski volimo i ne želimo se odvojiti od njih bez obzira na to koliko su izblijedjele i potpuno izlizane. Možda su to naše omiljene gaćice, ali muškarcima odaju dojam da je žena lijena, niskog samopouzdanja i bez ponosa.

via GIPHY

Možda vas zanima Vrijeme je za topiće i ljetne haljine! Pronašle smo najbolje i pouzdane grudnjake bez naramenica Rubrika Moda Moda

8. Bokserice

Kad su brazilke u pitanju i muškarci i žene se slažu - obožavamo ih! One su tako udobne, a djeluju tako atraktivno. Muškarci su otkrili kako se na ovakve gaćice odlučuju samouvjerene i zabavne žene.

 

via GIPHY

 

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0