Moda

Lijepe i udobne pidžame su traženije no ikad pa donosimo najzanimljivije modele iz naših trgovina

  • Pidžame su se prometnule u jedan od najtraženijih modnih artikala, a interes za njih ne čudi budući da smo sve više vremena primorani provoditi kod kuće
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i iz nje izdvojile pet modela 
  • Obradovao nas je povratak jednog klasičnog modela

Uz sportsku odjeću, jedan od najtraženijih artikala u posljednje vrijeme su i pidžame. Porast potražnje za ovim praktičnim odjevnim komadom ne čudi budući da smo zbog hladnijeg vremena, ali i aktualne pandemije koronavirusa, sklonije sve više vremena provoditi u okrilju svoga doma. Zavirile smo u aktualnu ponudu spavaćeg asortimana te izdvojile pet najzanimljivijih modela udobnih pidžama.

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo: u pidžami od ovog materijala ljudi najbolje spavaju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Yamamay (299,00 kuna), Sinsay (89,90 kuna), New Yorker (gornji dio 79,90 kuna, donji dio 99,90 kuna)

Ovoga puta fokus naše potrage bio je koncentriran na pronalazak udobnih primjeraka mahom izvedenih od pamuka, pa smo s naše liste izostavili izazovne spavaćice i negližee. Kao prve na našem popisu našli su se klasični jednostavni setovi pidžama koje čine lagane majice s dugim rukavima i opuštene hlače. Hoćeš li odabrati one ravnog kroja ili pak one koje se sužavaju prema gležnjevima ovisi isključivo o tome koji od navedenih modela smatraš udobnijim.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 190 kuna), H&M (oko 190 kuna), Oysho ( gornji dio 169,90 kuna, donji dio 139,90 kuna)

Stilistički gledano, primjetno je kako su se u kolekcije ponovno vratili modeli koji oponašaju klasične karirane muške pidžame, sastavljeni od širokih hlača i košulje. Pritom su posebno zanimljivi karirani modeli koji otkrivaju ženstvenu stranu ovog dominantno muškog modela.

Možda vas zanima Može li udobnije? Odjevni komadi od ovog materijala idealni su za nadolazeće hladne dane Rubrika Moda Moda

Dame koje i u hladnijim mjesecima preferiraju nositi kraće pidžame razveselit će vijest kako jesenske kolekcije obiluju i ovim modelima. Najčešće ih krase duhoviti natpisi i dopadljive grafike te već sam pogled na njih izaziva smiješak na licu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (129,90 kuna), Cropp (99,90 kuna), Sinsay (54,90 kuna)

S druge strane, ako si zimogrozna, neka tvoj odabir bude pidžama u kojoj ćeš se osjećati poput plišanog medvjedića. Deblji materijal koji je mekan na dodir omogućit će ti toliko priželjkivani osjećaj topline. Za potpuni osjećaj ugode potrebni su samo još topli napitak, omiljena dekica i dobar film, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Sinsay (149,90 kuna), C&A (oko 150 kuna)

Možda vas zanima Ovi znakovi otkrit će ti jesu li tvoje tenisice original ili lažnjak Rubrika Life&style Life&style

Pandemija koronavirusa mnoge je tvrtke nagnala na promjenu poslovanja pa sve više zaposlenika radi od kuće. A premda psiholozi savjetuju kako je za učinkovitost bolje odjenuti standardnu odjeću, mnogi svoje radne obaveze ipak izvršavaju u pidžamama. Tako i društvenim mrežama već kola šala kako sada iz noćnih pidžama samo uskačemo u dnevne.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: H&M (gornji dio oko 135 kuna, donji dio oko 135 kuna), Oysho (gornji dio 149,90 kuna, donji dio 169,90 kuna), Yamamay (299,00 kuna)

Brojni su brendovi uvidjeli ovaj spontani trend te su u svoje kolekcije uvrstili i jednobojne pidžame koje na prvi pogled nužno ne otkrivaju kako su namijenjene isključivo za spavanje. U jednom ovakvom kompletu vrlo lako se možeš zaputiti do obližnje trgovine ili prisustvovati online videopozivu bez da će itko posumnjati da dan provodiš u pidžami.

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0